Vacature C#-developer, omgeving Steenwijk/Zwolle

Steenwijk

Sieval Dedicated Solutions B.V.
 • Sieval Dedicated Solutions B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Software ontwikkelaar maak je deel uit van een projectteam en werk je mee aan het WoonTotaal platform. Je zal voor klanten maatwerkprojecten verzorgen, zoals het bouwen van nieuwe klantspecifieke functionaliteiten, koppelingen schrijven met ERP/ kassa/ promotie systemen of het ontsluiten van WoonTotaal via onze gateway voor webshops. Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt in een team met ICT-professionals met elk hun eigen expertise. De projecten zijn altijd complex, innovatief en uitdagend. Wij zoeken dan ook niet zomaar .NET Developers, maar Developers die constant willen worden uitgedaagd en alleen genoegen nemen met het allerbeste.

Wij werken in een informele sfeer, waarbij er aandacht voor het individu voorop staat. Je werkt in een team of zelfstandig aan verschillende projecten. Je bent niet alleen een ontwikkelaar maar denkt ook mee over de architectuur en technische oplossingen, het beheer en onderhoud van de software. Wij ontwikkelen onze (web)applicaties in ASP.NET / C#, MySQL, HTML5, Anglar2.
 

lees meer

Functie-eisen Zoals gezegd ontwikkelt Sieval nieuwe innovatieve software binnen een specifieke branche. Los van technische kennis zal je dus ook domeinkennis eigen moeten maken. En dat is niet altijd even makkelijk. Maar troost je met de gedachte dat geen enkele van je 25 collega's al ervaring had op dit vlak voordat ze bij ons kwamen werken. Met brains alleen kom je er echter niet. Wij zoeken ook:
 • Minimaal een Hbo- of Wo- diploma in de richting van Informatica, Computer Science of soortgelijk;
 • Aantoonbare werkervaring binnen het .NET Framework;
 • ruime kennis van o.a. C#.NET, XML, Angular, Azure en webservices;
 • je schrijft kwalitatief hoogstaande code, hebt een hands-on-mentaliteit, sterk probleemoplossend vermogen en bent in staat om zelfstandig te werken;
 • Je bent gedreven, analytisch en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • je bent woonachtig in de regio Zwolle - Steenwijk.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Ons professionele, ambitieuze ontwikkelteam is gedreven en dynamisch. We versterken elkaar en onze bedrijfscultuur draagt bij om het beste uit jezelf te halen.
Je inzet wordt beloond met een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a.:
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband);
 • Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé. Hoe meer jij het naar je zin hebt, hoe beter jouw bijdrage aan onze producten. Je krijgt daarom volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Pensioenregeling;
 • Vrijheid in werktijden en -locatie, mogelijkheid tot (deels) thuiswerken;
 • Betrokken werkgever, platte organisatiestructuur (korte lijntjes);
 • Conditietraining met tafelvoetbal of poolbiljart tussen de middag.
Klinkt allemaal behoorlijk uitdagend toch? We garanderen je in ieder geval een functie waar jij je als ontwikkelaar behoorlijk in kunt uitleven. Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature. We laten ons graag verrassen, dus laat zien wat je in huis hebt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Sieval Dedicated Solutions – het bedrijf achter WoonTotaal, Decoloop, AtelierTotaal en ProjectTotaal – ontwikkelt high end software die winkeliers, fabrikanten, leveranciers en andere specialisten in de interieurbranche in staat stellen om maatwerkorders volledig en foutloos te automatiseren. Dit bespaart tijd, geld en faalkosten.

Sieval Dedicated Solutions is een snelgroeiende software-organisatie die op korte termijn op zoek is naar nieuwe collega's. We zijn een informeel bedrijf (circa 30 FTE), met korte lijnen, maar grote klanten. Als je de charme van een klein bedrijf wenst, maar wel aan interessante projecten wilt werken, dan ben je bij ons aan het goede adres.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Steenwijk Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Steenwijk