Vacature Analist Programmeur Java - Antwerpen (BE)

Vacature Antwerpen (BE)

Misck
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Als Analist Programmeur Java word jij verantwoordelijk voor het vertalen van functionele beschrijvingen naar technische oplossingen. Bij het vertalen van de functionele beschrijvingen zal er rekening gehouden moeten worden voor de technische mogelijkheden en/of beperkingen.

Deze mogelijkheden hebben betrekking op de bestaande Architecturen en de Kwaliteitsnormeringen van de nieuwe applicaties of de verbeteringen en continuïteit van de bestaande applicaties.

De projecten die momenteel spelen zijn bijv. migratie Jboss naar MCP platform, Oracle upgrade 19C.


Functie eisen
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als JAVA Software Developer / Programmeur
  • Diepgaande kennis van Kennis van Java, SQL, Javascripting
  • Bekend met werkwijzen als SAFe en Agile way of working
  • Het liefst ervaring binnen bankapplicaties
  • Zelfstandig kunnen werken binnen een projectenorganisatie
  • Een gesprekspartner zijn op elk niveau


lees meer

Bedrijfsomschrijving HOE HET ALLEMAAL BEGON..
Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau. In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office. Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)

RECRUITMENT IS MAATWERK…
We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten. Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht. Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers. Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

lees meer

Contactpersoon Jamie Hoare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Java Developer in Antwerpen (BE) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures