Vacature Software Engineer (Typescript) - Eindhoven

Eindhoven

Misck
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving
 • Jij zorgt voor de ontwikkeling, installatie en het beheer van deze geautomatiseerde diensten.
 • Jij ontwikkelt en onderhoudt alle geïmplementeerde en de nog te implementeren software producten waaronder onze Cloud diensten.
 • Jij houdt je tevens bezig met ondersteuning en advies over de toepassing van standaard richtlijnen, methoden, technieken en technologieën.
 • Jij spiegelt met de gebruikersorganisatie of jouw ideeën aansluiten bij hun wensen en behoeften.
 • Jij identificeert en bewaakt de beheersing van productrisico’s ten behoeve van software lifecycle management.
 • Naast je technische bijdrage, draag je eveneens bij aan discussie over toekomstige uitbreiding of vernieuwing van onze dienstverlening.

Functie eisen
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol en heb je reeds enkele jaren ervaring op het gebied van software ontwikkeling.
 • Ervaring met programmeren in TypeScript is een must, ervaring met andere programmeer- en scriptingtalen (zoals Python, Bash en PowerShell) zijn een pré;
 • Kennis van microservice development (Kubernetes of Docker) en Linux;
 • Kennis van VMware producten, Azure, AWS en/of Google Cloud zijn een pré.
 • Je bent ondernemend, creatief en wil met jouw ideeën graag een bijdrage leveren.
 • Je bent onderdeel van het Scrum-team, en hebt eerder ervaring opgedaan met deze werkwijze. Bovendien heb jij als Software Engineer de drive om continu de dienstverlening te verbeteren.

Bedrijfsprofiel
Deze grote IT speler heeft ruim 1000 mensen werken en zijn verdeeld over verschillende bedrijven met vestigingen in heel Europa. Als Software Defined Datacenter Consultant ga je aan de slag voor middelgrote en grote bedrijven die voor hun IT-infrastructuur willen vertrouwen op een professionele partij. Outsourcingsdiensten, managed services en cloud computing vormen de kern van de dienstverlening. De klantenset bestaat uit gerenommeerde bedrijven uit met name de sectoren retail, healthcare, finance, industrie en overheid.


lees meer

Bedrijfsomschrijving HOE HET ALLEMAAL BEGON..
Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau. In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office. Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)

RECRUITMENT IS MAATWERK…
We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten. Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht. Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers. Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

lees meer

Contactpersoon Jamie Hoare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Engineer in Eindhoven
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven