Vacature Support Engineer met begeleiding naar Beheer ( Cloud / Azure ) - Utrecht

Utrecht

Misck
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Je komt terecht in een gelaagde organisatie met een informele werksfeer. Je behandeld incidenten uit de 2e & 3e lijn, schakelt direct met de systeembeheerder en ondersteund de 1e lijn bij incidenten die jouw expertise vragen. Functies lopen uiteen van support tot architectuur, waardoor er veel kennis in huis is en er uitgestippelde paden zijn naar een functie op niveau. Omdat iedereen anders is ga jij, na je proeftijd, met je teamleider na waar jouw ontwikkeling zit. Middels een persoonlijk plan ga jij actief aan de slag met de juiste cursussen en certificaten. Tevens kijk jij mee met de Cloud beheerder en Architect om in de praktijk te kunnen ervaren waar je naartoe werkt.


Functie eisen

Om mee te kunnen komen met het niveau van de afdeling vragen wij van jou de volgende kennis:

 • Ervaring met gebruikersondersteuning op het gebied van Citrix;
 • Office 365, Windows 7 / 8 / 10 & zijn voor jou bekende omgevingen;
 • Ambitie om door te groeien naar beheer ( Cloud / Azure );
 • Bekend met Active Directory en bij voorkeur TOPdesk.

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een bekende MSP in omgeving Utrecht. Je bediend klantorganisaties in de sectoren zorg en overheid en krijgt voornamelijk te maken met Cloud based incidenten. Naast het data center staat persoonlijke ontwikkeling centraal binnen de organisatie. Ondanks de informele sfeer op de afdeling zijn de paden helder, zo weet je waar je aan toe bent en waar je naartoe werkt. Succes wordt gevierd en eigen initiatieven worden gewaardeerd. De organisatie heeft baat bij interne doorstroom en investeert daarom actief in jouw ontwikkeling.


Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris oplopend tot € 2.800 -,
 • Werken binnen een gevestigde organisatie met persoonlijk ontwikkelplan;
 • Gratis cursussen en certificaten met ondersteuning waar nodig;
 • Minimaal 26 vakantiedagen;
 • Volledige reiskostenvergoeding.


lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 p/m
Bedrijfsomschrijving HOE HET ALLEMAAL BEGON..
Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau. In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office. Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)

RECRUITMENT IS MAATWERK…
We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten. Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht. Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers. Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

lees meer

Contactpersoon Jamie Hoare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Azure Cloud Specialist in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht