Vacature Support Engineer - Utrecht

Utrecht

Misck
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving

Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor vraagstukken van klanten. Je staat de klanten telefonisch en per e-mail te woord en bent daarin verantwoordelijk voor het oplossen, dan wel juist registreren van de binnengekomen call. Het is jouw taak om problemen zo snel mogelijk te lokaliseren en op te lossen. De eerstelijns vraagstukken op het gebied van Office365, W10 etc ect.

We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en teamwork. Daarom doen we op ons kantoor veel samen met elkaar. Zo delen we best practices, lunchen we samen, vieren we successen en is ons doel om elke klant iedere dag weer verder te professionaliseren.


Functie eisen

Om mee te kunnen komen met het niveau van de afdeling vragen wij van jou de volgende kennis:

  • Minimaal 1 a 2 ervaring met gebruikersondersteuning
  • Office 365, Windows 7 / 8 / 10 & zijn voor jou bekende omgevingen;
  • Ambitie om door te groeien naar beheer ( Cloud / Azure );
  • Bekend met Active Directory en bij voorkeur TOPdesk.


lees meer

Bedrijfsomschrijving HOE HET ALLEMAAL BEGON..
Misck is in 2014 opgericht in het oude stadshart van Utrecht met als doel om te groeien tot een kwalitatief hoogstaand recruitmentbureau. In eerste instantie richtte Misck zich voornamelijk op de werving en selectie van professionals in de IT en Infra. Later kwam hier ook de werving bij van professionals op het gebied van Finance en Office. Misck is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid en dit heeft ervoor gezorgd dat het gezellige grachtenpand ingewisseld moest worden voor ruimer kantoor in het gebouw van Hooghiemstra (met het Griftpark als achtertuin!)

RECRUITMENT IS MAATWERK…
We zorgen ervoor dat capaciteitsproblemen worden opgelost waardoor de organisaties waarmee wij samenwerken zich kunnen focussen op zijn of haar eigen prioriteiten. Door de jaren heen hebben een sterk en goed onderhouden netwerk opgebouwd waarin kandidaten staan met ieder hun eigen specialisme en hun eigen kracht. Om relaties te onderhouden gaan wij gericht op zoek naar kwalitatieve samenwerkingen voor de langere termijn, zowel met opdrachtgevers, kandidaten en onze eigen medewerkers. Bij Misck zijn we nooit uitgeleerd en zorgen we dat we altijd de ontwikkelingen van de markt in de gaten houden.

lees meer

Contactpersoon Jamie Hoare
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Support Engineer in Utrecht
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Utrecht