Vacature Agile Test Engineer

Vacature Middelharnis

Test Engineer
Voogd & Voogd
 • Voogd & Voogd Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Agile Test Engineer die de kwaliteit bewaakt voor een ultieme klantervaring
Als agile test engineer heb je te maken met veel verschillende opdrachten en technieken in een snel veranderende omgeving. Van het meedenken in de ontwikkeling tot het testen van aanpassingen in het bestaande applicatielandschap en het valideren van nieuwe systemen volgens de nieuwste technieken. Je tests richten zich op de verschillende niveaus: functioneel, technisch, user interface en performance. Je bouwt mee aan moderne applicaties voor onze klanten, adviseurs en medewerkers. Dat kunnen we niet alleen en daarom hebben wij jouw hulp nodig om onze software nog beter te maken.

Hoe leg je op een feestje uit wat je doet?
‘Ik automatiseer backend-testwerk, zodat we bij onze software de allerbeste kwaliteit kunnen garanderen’

Wat je in werkelijkheid doet
 • Je vervaardigt functionele flows als vertaling van user stories naar benodigde testcases
 • Je identificeert trends, effecten, risico’s en toekomstige ontwikkelingen op het gebied van automatisch testen
 • Je automatiseert testcases door toepassing van standaard tools of tools die je zelf ontwikkelt
 • Je neemt het voortouw in het verbeteren en borgen van de kwaliteit
 • Je beoordeelt, registreert en rapporteert de testresultaten
 • Je ondersteunt de software engineers bij probleemanalyses
Hoe pak je dat aan?
 • Je ontwikkelt een testplan en neemt actief deel aan het scrumproces van ons multidisciplinaire team
 • Je neemt het team mee in het verbeteren en borgen van de kwaliteit
 • Je verwerkt feedback over de testresultaten en gaat proactief op zoek naar feedback van gebruikers en ontwikkelaars
 • Je initieert discussies over de gevolgen van technische keuzes voor het testtraject
 • Keuzes die in het verleden zijn gemaakt, zie jij niet als regels

Hoe ziet je team eruit?
Je opereert in een jong en dynamisch team van software engineers, architecten, een product owner en een scrummaster. Iedere persoon in dit team heeft zijn eigen fanatisme, variërend van code kwaliteit en testbaarheid tot performance in milliseconden. Verantwoordelijkheid, uitdaging en plezier in het werk staan voorop en de mix van kennis, vrijheid en vertrouwen dienst als basis om de slagvaardigheid van de organisatie te vergroten. De klantbeleving staat hierbij centraal. Ambitie en persoonlijke groei worden daarnaast sterk aangemoedigd.

lees meer

Functie-eisen Wat breng jij mee?
 • Je bent TMAP of ISTQB gecertificeerd of bereid deze certificering te behalen
 • Je houdt van uitdagingen en bent iun staat het team mee te nemen in het verbeteren en borgen van de kwaliteit
 • Je bent in staat om out-of-the-box te denken en je bent van nature nieuwsgierig naar nieuwe technieken en ontwikkelingen
 • Je geeft om code kwaliteit
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als test engineer
 • Je hebt affiniteit met software development en bent bekend met het inrichten van Jmeter testen
 • Werken volgens de Scrum/Agile manier is bijna je tweede natuur en je bent dan ook een echte teamplayer
 • Je bent leergierig en zo bijvoorbeeld in staat om snel verschillende types testtools (zoals Leapwork en Jmeter) onder de knie te krijgen
 • Je weet hoe je terugkerende taken moet automatiseren en implementeert deze in continuous integration en deployment systemen
 • Ervaring met applicaties die op een cloud platform en/of Docker werken zou geweldig zijn
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Voordat je afhaakt op het woord ‘verzekeringsbranche’… lees even verder! Werken bij Voogd & Voogd betekent namelijk allesbehalve werken in een saaie omgeving. We nodigen je uit om kennis te maken met ons bedrijf en te ontdekken waarom het zo uitdagend is om bij ons te werken!

Wij zijn een serviceprovider in schadeverzekeringen. Klinkt misschien ingewikkeld, in de praktijk betekent het dat wij een verbinding vormen tussen (online) verzekeringsadviseurs en verzekeraars. Met elkaar zijn we verantwoordelijk voor de acceptatie en administratie van schadeverzekeringen, premie-incasso, schadeafhandeling en uitbetaling én bouwen we aan het beste IT platform binnen de branche. Dit betekent dat binnen ons bedrijf het ‘standaard’ verzekeringswerk hand in hand gaat met IT en innovatie. En dat je ook hier jezelf helemaal uit kunt leven met .NET, CQRS, Docker, Python, Angular.en! en MongoDB.

Welke wereld stap je binnen?
Bij Voogd & Voogd zijn we altijd bezig met het creëren van kansen en het verbeteren van wat er al is. Dat we al jaren beoordeeld worden als beste serviceprovider is niet voor niets, maar dat betekent ook dat we geen genoegen blijven nemen met wat ons op die positie heeft gebracht. Daarom vind je bij de IT-kant van ons bedrijf functies waarin je volop mee kunt werken aan nieuwe ontwikkelingen en innovatie. Ben je al enthousiast?

Het adviesplatform van de toekomst
Samen bouwen we aan een data gedreven platform met een moderne interface. Zo kunnen onze adviseurs ervoor zorgen dat hun klanten op een efficiënte en eenvoudige wijze altijd goed verzekerd zijn.

Apps of chatbots? Of iets totaal anders?
Wie zit er momenteel nog te wachten op nog een extra app? Chatbots zijn hot, maar heeft dat echt de toekomst? Hoe dan ook, wij zoeken en vinden een oplossing voor een passende interface tussen de adviseur en zijn klanten.

Werken met de nieuwste technieken
We maken gebruik van veel nieuwe (web)technieken, omdat we erin geloven dat we met de techniek onze doelen dichterbij kunnen brengen. Jij ook? Grijp dan je kans en laat het ons zien! Of misschien breng je wel een compleet nieuwe techniek mee!

Volledig CI/CD
We wilden continuous integration en deployment als uitgangspunt nemen. En daarom hebben we dat gedaan. Het technisch realiseren bleek complex, maar de Docker containers staan live en de build en release pipelines zijn geïntegreerd. Dat smaakt naar meer!

Optimaal gebruik van AI
Onze kracht zit mede in de uitgebreide data die we de afgelopen decennia hebben opgebouwd. Ons best presterende verzekeringsproduct is via AI opgebouwd. Nu werken we aan systemen om ook de overige kernprocessen zelflerend en slimmer te maken. Een voorbeeld daarvan: fraudedetectie!

API first
We laten je graag kennismaken met de filosofie achter onze architectuur. Het VoordeelPakket wordt namelijk gebouwd op het nieuwste .NET platform, volgens de Domain Driven Design (DDD) ontwikkelmethodiek. Het platform is opgebouwd uit diverse (micro) services en domeinen die los van elkaar kunnen opereren. Door gebruik te maken van behavior- en test-driven-design creëren we volledig automatisch testbare software die via onze continues integration en deployment (CI/CD) straat continu kan worden bijgewerkt en uitgebreid.

Alle software wordt API first ontwikkeld. We richten ons bij het ontwikkelen dus eerst op de API’s, waarna we er pas met onze eigen applicaties gebruik van maken. Alle API’s zijn voorzien van voorbeelden in Swagger, zodat het ook mogelijk is om te experimenteren op onze sandbox omgeving.

Wendbaarheid als filosofie
We werken in vijf permanente ontwikkelteams, elk met een eigen focus. Deze teams worden aangevuld door tijdelijke projectteams. De basis ligt in een roadmap (IT kalender op hoofdlijnen), de teams bepalen zelf hoe zij invulling geven aan de items op die roadmap. En met elkaar vormt het één geheel!

Doelgericht
Bij elke roadmap die wordt opgesteld stellen we onszelf de vraag waarom we iets willen. Wat draagt dit bij aan ons bedrijf? Vervolgens bepalen we wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen. Zo blijft er altijd focus.

Waarom vinden wij het zo leuk?
Lef
Er is ruimte om te laten zien wat je in huis hebt, je verantwoordelijkheid te nemen en daarmee het verschil te maken. Lef tonen dus. Waar ga jij ons en jezelf mee verrassen?

Geen hiërarchie
Er zijn ultrakorte lijnen tussen teamleden, andere afdelingen en de directie. Dat voorkomt ruis en zorgt voor veel zelfsturend vermogen.

Plezier
Het is onlosmakelijk met elkaar verbonden: doen waar je goed in bent, werken aan je passie en waarde toevoegen waar dat voor het bedrijf relevant is. We focussen op deze drie uitgangspunten, zodat je met plezier en voldoening kunt werken.

Leren van anderen
Willen we ergens beter in worden, dan bezoeken we simpelweg een partij die datgene heel goed kan. Soms zelfs met z’n allen. Zodat wij daar weer de beste elementen uit kunnen halen om onszelf te verbeteren.

Succes vieren
Als je innovatie centraal stelt is niet per definitie alles een succesverhaal. Falen kan en moet vooral ook mogen. Maar als er succes is, dan vieren we het!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat bieden wij jou?

• De vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk op jouw manier te doen
• Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
• Een premievrij basispensioen
• Een prachtig hoofdkantoor, onder de rook van Rotterdam, dat zonder files goed te bereiken is. Waar je ook vandaan komt, Randstad, Zeeland of Brabant, je rijdt altijd tegen het verkeer in de goede kant op
• Een geweldige werksfeer waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan
• Flexibele werkuren en de mogelijkheid tot thuiswerken

lees meer

Contactpersoon Mevr. Ilse de Heer
+31 187 488591
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Middelharnis Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Middelharnis