Vacature Cloud Engineer met Citrix expertise - Rotterdam

Rotterdam

Intermax
 • Intermax
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij onze nieuwe Cloud Engineer die collega's meeneemt in zijn Citrix expertise? Wil jij niet alleen een rol spelen in de techniek maar juist óók een bijdrage leveren aan het optimale gebruik van systemen voor onze klanten in de zorg door bijvoorbeeld te innoveren?

Deze functie is op een van onze locaties in Nederland beschikbaar zoals Rotterdam, Zwolle of Utrecht. Jij kiest waar je werkt!

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Je begint op een van de vestigingen van Intermax met een verse bak koffie. Na bijgepraat te hebben met een aantal collega's over de Gamenight van gisteravond, begin je met het doorlopen en corrigeren van je weekplanning. Je werpt een blik op de meest urgente zaken en bedenkt je waar mogelijk problemen kunnen ontstaan.

Hierna heb je een kort overleg met de collega's van het beheerteam over urgente zaken en geplande wijzigingen, daarover informeer je de klant welke stappen je gaat ondernemen. Vandaag ga je aan de slag om de Citrix NetScaler omgeving opnieuw te configureren én controleer je of de herinrichting van de Citrix Director omgeving naar behoren werkt.

Na een gezonde lunch heb je het dagelijkse overleg met de projectmanager. Daarin neem nog een keer het migratieplan door voor een toekomstige klant. Dit plan zal je vanmiddag presenteren waarin zij jouw advies willen over een verbetervoorstel van de omgeving. Met vol vertrouwen weet jij de klant te informeren en adviseren en daarbij eventuele zorgen weg te nemen. Nadat de klant tevreden afscheid neemt maak jij meteen klein begin aan het project. Met jouw inzet zal de nieuwe omgeving draaien als een zonnetje.

Om deze succesvolle dag af te sluiten besluit je nog even aan te haken bij je collega's voor een gezellige borrel. Successen moeten nou eenmaal gevierd worden.

Wat heeft Intermax jou te bieden?
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Met een onbeperkt studiebudget heb jij alle mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, on-the-job en via onze Intermax Academy.
 • Een pensioenregeling, 8% vakantiegeld en als 'Intermakker' draag jij bij aan ons succes, daarom deel je ook mee in onze winstdelingsregeling.
 • Je krijgt een lease auto.
 • Je krijgt een laptop en iPhone.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 10 vakantiedagen bij te kopen.
 • Een uitdagende baan in een bedrijf met een goede werksfeer en ruimte voor goede ideeën.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij je een sportvergoeding en ook kun je participeren in onze hardloopgroepen en mag je gebruik maken van onze fitnessruimte.
 • Vind jij internet net zo belangrijk als wij? Wij komen je tegemoet in de kosten voor jouw privé internetverbinding.
 • Wij zorgen graag goed voor onze mensen: iedere dag een verse lunch, vers fruit, lekkere koffie, verse munt- of gemberthee en (gezonde) snacks.
 • Leuke feestjes, game avonden en iedere vrijdagmiddag een borrel (wanneer dit weer kan).

lees meer

Functie-eisen Een flinke uitdaging ga jij niet uit de weg, daarom is deze functie jou op het lijf geschreven! De Citrix dienst is redelijk nieuw binnen Intermax, dit betekent dus dat jij onze expert hierin wordt!

In deze rol verwachten we van je dat je bestaande omgevingen bekijkt en in kaart brengt, en op basis hiervan kunt adviseren in verbeteringen om bijvoorbeeld de stabiliteit te verhogen of het gebruik te vergemakkelijken. Hierin neem je niet alleen de klant mee, maar ook jouw collega's want als Citrix expert heb jij alle kennis in huis en leren we graag van je!

Zo zal je te maken krijgen met bijvoorbeeld verouderde systemen of problemen die vanuit de oorsprong zijn ontstaan waarbij je van ons de vrijheid krijgt om na te denken over technische oplossingen en innovaties om de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in zijn wensen en mogelijkheden. Hierbij geef je onder andere advies over de 'statische delen' zoals bijvoorbeeld NetScaler of infra upgrades. Daarnaast ben jij een alleskunner op het gebied van MCS, PVS, UPM en FAS.

Jouw werk bij Intermax is van zeer grote waarde, onze klanten zijn met name werkzaam binnen de zorg. Het is daarom van groot en cruciaal belang dat de klant zijn werk kan blijven doen.

lees meer

Overige info Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Marnix Moor via telefoonnummer: 06-12451559 of via email: [email protected] .

Een assessment is onderdeel van onze selectieprocedure. Vanwege de aard van onze werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van onze aannameprocedure.

Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard volgt Intermax de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus maximaal te controleren en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe Intermakkers en we willen je daarom graag uitnodigen te solliciteren op deze vacature. Sollicitatiegesprekken voeren wij zowel digitaal als in persoon, afhankelijk van de rol en het moment waar dit kan in persoon. Mochten we hierdoor niet kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zullen we de gesprekken digitaal voeren, uiteraard stemmen we dit met jou af. We snappen het als je nog niet eerder een digitaal sollicitatiegesprek hebt gevoerd en het misschien zelfs wel spannend vindt, daarom helpen wij je indien nodig graag bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Intermax Group is opgericht in 1994 en bestaat naast Intermax Cloudsourcing uit Bizway, Guardian360, NFIR, Gridly en Guida. Samen houden deze bedrijven complexe cloudinfrastructuren en geavanceerde securitydiensten 24/7 beschikbaar. Dat doen zij voor organisaties die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Bovendien is het de eerste partij in Europa die een cyberverzekering in de eigen dienstverlening integreerde. De Intermax Group is 100% in Nederlandse handen en geheel zelfstandig gefinancierd.

Intermax Cloudsourcing is het meest gecertificeerde en oudste nog zelfstandige cloudsourcing- en IT-securitybedrijf van Nederland. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Zo bieden wij betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen. Dat doen we door samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloudarchitecturen voor hun bedrijfskritische toepassingen te ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk. Want als wij niet alert zijn, gaan operaties in ziekenhuizen niet door of kan de koopakte van je huis niet gepasseerd worden. Betrokkenheid vinden wij cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dat motiveert ons om het beste uit onszelf en ons werk te halen. Het is waar we voor staan, waar we voor gaan en het is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Citrix Specialist in Rotterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam