Vacature Cloud Architect - Rotterdam

Rotterdam

Intermax
 • Intermax
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Kunnen IT-omgevingen jou niet complex genoeg zijn en ben je niet bang voor technische problemen waar verder niemand uitkomt? Is troubleshooter jouw middle name? Denk je graag met klanten mee over innovatie en hoe ze hun infrastructuur kunnen verbeteren? En ben je niet bang om ze hier - gevraagd en ongevraagd - over te adviseren? Dat treft, want dat is precies wat een Cloud Architect bij ons doet. En omdat Intermax snel groeit, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's.

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.

's Ochtends begin je de dag op locatie bij een grote zorginstelling, samen met een collega van Business Development. De klant wil een deel van de IT - met legacy applicaties én een nieuw zorgportaal - naar Intermax verhuizen. Hiervoor ga jij een architectuur voorstellen en tekent die ter plekke uit. Na deze inspirerende meeting schuif je op ons kantoor in hartje Rotterdam aan voor een gezonde lunch. Waarna een Cloud Engineer je op de schouder tikt: of je even kunt meedenken met een vraag over SQL-replicatie waar hij mee vastloopt? Tuurlijk! Maar dan: oei, een onverhoopte storing. Geen paniek: jij blijft rustig en maakt een analyse waar het fout gaat, zodat je kunt zorgen voor een oplossing. En brainstormt gelijk over een permanente verbetering. Je dag eindigt met een kennissessie over een nieuw product dat je hebt onderzocht en getest, om je kennis te delen met collega's.

Wat heeft Intermax jou te bieden?
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Met een onbeperkte studiebudget heb jij alle mogelijkheid om je te ontwikkelen, zowel persoonlijk als professioneel, on-the-job en via onze Intermax Academy.
 • Een pensioenregeling, 8% vakantiegeld en als 'Intermakker' draag jij bij aan ons succes, daarom deel je ook mee in onze winstdelingsregeling.
 • Je krijgt een lease auto of mobiliteitsvergoeding.
 • Je krijgt een laptop en iPhone.
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en de mogelijkheid om per jaar 10 vakantiedagen bij te kopen.
 • Een uitdagende baan in een bedrijf met een goede werksfeer en ruimte voor goede ideeën.
 • Vitaliteit en gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij je een sportvergoeding en ook kun je participeren in onze hardloopgroepen en mag je gebruik maken van onze fitnessruimte.
 • Vind jij internet net zo belangrijk als wij? Wij komen je tegemoet in de kosten voor jouw privé internetverbinding.
 • Wij zorgen graag goed voor onze mensen: iedere dag een verse lunch, vers fruit, lekkere koffie, verse munt- of gemberthee en (gezonde) snacks.
 • Leuke feestjes, game avonden en iedere vrijdagmiddag een borrel (wanneer dit weer kan).

lees meer

Functie-eisen Als Cloud Architect maak je niet alleen het ontwerp van complexe architecturen, maar denk je ook mee over innovatie op technisch gebied - én deel je kennis hierover met je collega-Intermakkers. Je houdt je bezig met de nieuwste (multi-)cloudoplossingen, die onze klanten optimaal ondersteunen - nu en in de toekomst. Op jouw beurt word je betrokken bij complexe uitdagingen en ben je de go-to problem solver bij complexe verstoringen. Want jij bent de expert die in staat is zelfstandig analyses te maken, de integrale verantwoordelijkheid voor de oplossing op je te nemen en ook te zorgen voor afronding en verslaglegging hiervan.

Onze Cloud Architecten zijn cloudbouwers bij wie nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie in het DNA zit. IT'ers die de hostingbranche snappen en snel kunnen schakelen tussen verschillende klanten en verschillende issues. Troubleshooters die er een kick van krijgen als ze een probleem van hun klant weten op te lossen. Techneuten die zelf een idee hebben over multi-cloud architectuur en met collega's en klanten sparren om samen tot de perfecte oplossing te komen - en ook nog in staat zijn deze zelf te implementeren.

En heb je die kennis niet?Dan krijg je die van ons. On-the-job en wij bieden een onbeperkt studiebudget..

Onze Cloud Architecten zijn inzetbaar in diverse teams, zoals het Delivery team (verantwoordelijk voor het technisch opleveren van de klantprojecten), het Core team (verantwoordelijk voor het beheren én het toepassen van verbeteringen rond de core-dienstverlening) en de klantenteams (verantwoordelijk voor het technische beheer van belangrijke klantomgevingen). Daarnaast zijn ze, in roulatie, buddy voor de Cloud Engineers in de storingsdienst.

lees meer

Overige info Dan nodigen we je graag uit bij ons te solliciteren. Voor vragen kun je bellen of Whatsappen met Marnix Moor via telefoonnummer: 06-12451559 of via email: [email protected] .

Een assessment is onderdeel van onze selectieprocedure. Vanwege de aard van onze werkzaamheden maakt een integriteitsonderzoek deel uit van onze aannameprocedure.

Het zijn bijzondere tijden. Uiteraard volgt Intermax de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het Coronavirus maximaal te controleren en werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe Intermakkers en we willen je daarom graag uitnodigen te solliciteren op deze vacature. Sollicitatiegesprekken voeren wij zowel digitaal als in persoon, afhankelijk van de rol en het moment waar dit kan in persoon. Mochten we hierdoor niet kunnen voldoen aan de richtlijnen van het RIVM zullen we de gesprekken digitaal voeren, uiteraard stemmen we dit met jou af. We snappen het als je nog niet eerder een digitaal sollicitatiegesprek hebt gevoerd en het misschien zelfs wel spannend vindt, daarom helpen wij je indien nodig graag bij de voorbereiding op jouw sollicitatiegesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze functie wordt niet gewaardeerd.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Intermax Group is opgericht in 1994 en bestaat naast Intermax Cloudsourcing uit Bizway, Guardian360, NFIR, Gridly en Guida. Samen houden deze bedrijven complexe cloudinfrastructuren en geavanceerde securitydiensten 24/7 beschikbaar. Dat doen zij voor organisaties die niet zonder een veilige en betrouwbare IT-omgeving kunnen. Bovendien is het de eerste partij in Europa die een cyberverzekering in de eigen dienstverlening integreerde. De Intermax Group is 100% in Nederlandse handen en geheel zelfstandig gefinancierd.

Intermax Cloudsourcing is het meest gecertificeerde en oudste nog zelfstandige cloudsourcing- en IT-securitybedrijf van Nederland. Al een kwart eeuw leveren wij hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Zo bieden wij betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen. Dat doen we door samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloudarchitecturen voor hun bedrijfskritische toepassingen te ontwerpen, implementeren, realiseren en onderhouden. En daarvoor stellen wij alles in het werk. Want als wij niet alert zijn, gaan operaties in ziekenhuizen niet door of kan de koopakte van je huis niet gepasseerd worden. Betrokkenheid vinden wij cruciaal: wij zorgen voor de systemen van onze klanten alsof ze van onszelf zijn. Dat motiveert ons om het beste uit onszelf en ons werk te halen. Het is waar we voor staan, waar we voor gaan en het is de ultieme motivatie om onszelf te blijven ontwikkelen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Architect in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam