Vacature Cloud Architect - Rotterdam

Rotterdam

Intermax Cloudsourcing BV
  • Intermax Cloudsourcing BV
  • HBO of hoger
  • Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Kunnen IT-omgevingen jou niet complex genoeg zijn en ben je niet bang voor technische problemen waar verder niemand uitkomt? Is troubleshooter jouw middle name? Denk je graag met klanten mee over innovatie en hoe ze hun infrastructuur kunnen verbeteren? En ben je niet bang om ze hier – gevraagd en ongevraagd – over te adviseren? Dat treft, want dat is precies wat een Cloud Architect bij ons doet. En omdat Intermax snel groeit, zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Dit ben jij
Als Cloud Architect maak je niet alleen het ontwerp van complexe architecturen, maar denk je ook mee over innovatie op technisch gebied – én deel je kennis hierover met je collega-Intermakkers. Je houdt je bezig met de nieuwste (multi-)cloudoplossingen, die onze klanten optimaal ondersteunen – nu en in de toekomst. Op jouw beurt word je betrokken bij complexe uitdagingen en ben je de go-to problem solver bij complexe verstoringen. Want jij bent de expert die in staat is zelfstandig analyses te maken, de integrale verantwoordelijkheid voor de oplossing op je te nemen en ook te zorgen voor afronding en verslaglegging hiervan.
Onze Cloud Architecten zijn techfreaks en cloudbouwers bij wie nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie in het DNA zit. IT’ers die de hostingbranche snappen en snel kunnen schakelen tussen verschillende klanten en verschillende issues. Troubleshooters die er een kick van krijgen als ze een probleem van hun klant weten op te lossen. Techneuten die zelf een idee hebben over multi-cloud architectuur en met collega’s en klanten sparren om samen tot de perfecte oplossing te komen – en ook nog in staat zijn deze zelf te implementeren.
En heb je die kennis niet? Dan krijg je die van ons. Wij bieden namelijk een onbeperkt studiebudget. En zo zijn er nog 24 redenen om bij Intermax te werken.
Onze Cloud Architecten zijn inzetbaar in diverse teams, zoals het Delivery team (verantwoordelijk voor het technisch opleveren van de klantprojecten), het Core team (verantwoordelijk voor het beheren én het toepassen van verbeteringen rond de core-dienstverlening) en de klantenteams (verantwoordelijk voor het technische beheer van belangrijke klantomgevingen). Daarnaast zijn ze, in roulatie, buddy voor de Cloud Engineers in de storingsdienst.

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.
’s Ochtends begin je de dag op locatie bij een grote zorginstelling, samen met een collega van Business Development. De klant wil een deel van de IT – met legacy applicaties én een nieuw zorgportaal – naar Intermax verhuizen. Hiervoor ga jij een architectuur voorstellen en tekent die ter plekke uit. Na deze inspirerende meeting schuif je op ons kantoor in hartje Rotterdam aan voor een gezonde lunch.
Waarna een Cloud Engineer je op de schouder tikt: of je even kunt meedenken met een vraag over SQL-replicatie waar hij mee vastloopt? Tuurlijk! Maar dan: oei, een onverhoopte storing. Geen paniek: jij blijft rustig en maakt een analyse waar het fout gaat, zodat je kunt zorgen voor een oplossing. En brainstormt gelijk over een permanente verbetering. Je dag eindigt met een kennissessie over een nieuw product dat je hebt onderzocht en getest, om je kennis te delen met collega’s.

lees meer

Functie-eisen De clichés - en wat ze bij ons betekenen
De volgende clichés kom je wel vaker tegen, als je op zoek bent naar een baan. Dit is wat ze bij ons écht betekenen.
Aantoonbare ervaring = we zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken. Want we kunnen je veel leren, maar niet alles.
Teamplayer = omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega’s om tot de perfecte oplossing te komen.
Nieuwsgierig = dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega’s, of volg je een training met ons onbeperkte studiebudget.
Enthousiast en initiatiefrijk = juist omdat je alles wilt weten op het gebied van cloudoplossingen, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.
Excellente communicatieve vaardigheden = we hebben onze klanten heel hoog zitten. En omdat je zelf contact met hen onderhoudt, ben je klantvriendelijk, correct en vriendelijk in de communicatie.
Transparant = we zijn een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen. Dat bedoelen wij met betrokken en transparant.
Betrokken = we ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur. We beheren deze alsof ze van onszelf is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Intermax is het oudste nog zelfstandige cloud- en IT-securitybedrijf van Nederland. Wij leveren al bijna een kwart eeuw hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Wij bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen.
Daarnaast zijn we flink aan het uitbreiden, met onder andere een nieuwe vestiging in Rotterdam en in Zwolle. Intermax heeft een top 3 notering in het onderzoek van Computable van juni 2018 en staat ook dit jaar weer in de top 5 op de lijst van Great Place to Work 2019. Onze grootste aantrekkingskracht is de sterke en hechte cultuur. De gedeelde passie is internet. De manier waarop we communiceren, onderling en naar de klant, is open en de sfeer is informeel en direct. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.
Wij zijn het meest veelvuldig gecertificeerde managed services-bedrijf van Nederland en staan garant voor een innovatieve combinatie van outsourcing en clouddiensten: cloudsourcing.

Werken bij Intermax
De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. Intermax verwacht dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen, onder andere door een onbeperkt studiebudget. Naast hard werken ondernemen we ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we onder andere een familiedag, een ouderavond, vrijdagmiddagborrels, kerstevent en een zomer BBQ. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.

Vacatures Intermax
Intermax is doorlopend op zoek naar Cloudspecialisten zoals Support Engineers, Cloud Engineers en Cloud Architecten. Ook bieden wij stageplaatsen aan bijvoorbeeld studenten met studieachtergrond Technische Informatica.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Architect in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam