Vacature Systeembeheerder intern in hartje Rotterdam

Rotterdam

Intermax Cloudsourcing BV
  • Intermax Cloudsourcing BV Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij iemand die er graag voor zorgt dat jouw collega's altijd hun werk kunnen doen? Krijg jij energie van een op proactieve, sterk communicatieve én transparante wijze hen te ondersteunen? Voel jij je ook nog eens snel verantwoordelijk voor IT-omgevingen en heb je hier affiniteit mee? Dat treft, want dat is precies wat een Systeembeheerder intern bij ons doet.

Dit ben jij
Als Systeembeheerder streef jij naar het leveren van kwaliteit en het bijdragen aan tevredenheid intern.
Je ondersteunt jouw collega’s in het oplossen van IT-gerelateerde issues en hun werkplekbeheer op verschillende locaties met als standplaats Rotterdam. Hierbij verlies je onze kernwaardes uiteraard niet uit het oog; nieuwsgierig, transparant en betrokken. Jij bent iemand die bijvoorbeeld zelf registreert wat er beter kan zoals de resolutie van de beeldschermen van een collega, of je merkt op dat er een kabel los hangt en lost dit dan gelijk op. Jouw toegevoegde waarde is dat jij begrijpt dat een goed functionerende werkplek het gereedschap is waar je recht op hebt. Een niet goed functionerende werkplek is immers de nr.1 irritatie van een medewerker!
Je hebt uitgebreide kennis van kantoorautomatisering. Denk aan Microsoft, gebruikersbeheer, netwerken, kantoorapplicaties en protocollen zoals DNS. Ook kennis van ITIL terminologie is belangrijk. En heb je die kennis niet? Dan krijg je die van ons. Wij bieden namelijk een onbeperkt studiebudget.

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.
’s Ochtends begin je de dag op één van onze twee toffe locaties in Rotterdam centrum waar je overlegt met de teammanagers van onze klantenteams. Hoe gaat je dag er vandaag ongeveer uitzien? Blijf je in Rotterdam of reis je af naar één van onze zusterondernemingen om daar issues op te lossen? Zijn er nog bijzonderheden voorgevallen? Jij bent in staat direct te beoordelen; als je het zelf kunt verhelp je het direct en anders plan je het in. Als je er niet uit komt zoek je proactief hulp bij één van de andere engineers. Je blijft de eigenaar en het aanspreekpunt voor de gebruiker.
Na een uitgebreide, goed verzorgde lunch op kantoor word je gevraagd benodigde apparatuur te bestellen. Geen probleem; jouw contact met onze leveranciers is dik in orde.

lees meer

Functie-eisen De clichés – en wat ze bij ons betekenen
De volgende clichés kom je wel vaker tegen, als je op zoek bent naar een baan. Dit is wat ze bij ons écht betekenen.

Aantoonbare ervaring = minimaal 2 jaar in vergelijkbare supportfunctie met 50+ gebruikers, liefst binnen de hostingbranche. We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken. Want we kunnen je veel leren, maar niet alles.

Teamplayer = omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega’s om tot de perfecte oplossing te komen.

Nieuwsgierig = dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega’s, of volg je een training met ons onbeperkte studiebudget. Binnen jouw vakgebied haal je alles uit de kast om je kennis op peil te houden.

Enthousiast en initiatiefrijk = juist omdat je alles wilt weten op het gebied van onze IT-omgeving, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.

Excellente communicatieve vaardigheden = we hebben onze mensen heel hoog zitten. En omdat je zelf contact met hen onderhoudt, ben je klantgericht, correct en vriendelijk in de communicatie. Je denkt proactief mee en houdt rekening met de situatie van je collega bij het communiceren van wensen en problemen en bij het afhandelen van problemen en verzoeken. Je bent in staat rust te creëren bij een collega die mogelijk in paniek is.

Transparant = we zijn een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen. Dat bedoelen wij met betrokken en transparant. Jij komt je afspraken na en houd je aan je planning.

Betrokken = we ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur. We beheren deze alsof ze van onszelf is. Jij ziet in elk probleem een leuke uitdaging. Je begrijpt de frustratie van je collega en escaleert desnoods naar jouw team. Het is je eer te na dat Intermakkers niet optimaal kunnen werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Intermax is het oudste nog zelfstandige cloud- en IT-securitybedrijf van Nederland. Wij leveren al bijna een kwart eeuw hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Wij bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen.Daarnaast zijn we flink aan het uitbreiden, met onder andere een nieuwe vestiging in Rotterdam en in Zwolle. Intermax heeft een top 3 notering in het onderzoek van Computable van juni 2018 en staat ook dit jaar weer in de top 5 op de lijst van Great Place to Work 2019. Onze grootste aantrekkingskracht is de sterke en hechte cultuur. De gedeelde passie is internet. De manier waarop we communiceren, onderling en naar de klant, is open en de sfeer is informeel en direct. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.Wij zijn het meest veelvuldig gecertificeerde managed services-bedrijf van Nederland en staan garant voor een innovatieve combinatie van outsourcing en clouddiensten: cloudsourcing. Werken bij IntermaxDe werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. Intermax verwacht dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen, onder andere door een onbeperkt studiebudget. Naast hard werken ondernemen we ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we onder andere een familiedag, een ouderavond, vrijdagmiddagborrels, kerstevent en een zomer BBQ. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.Vacatures IntermaxIntermax is doorlopend op zoek naar Cloudspecialisten zoals Support Engineers, Cloud Engineers en Cloud Architecten. Ook bieden wij stageplaatsen aan bijvoorbeeld studenten met studieachtergrond Technische Informatica.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat wij bieden
Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on en het enthousiasme binnen, en de trots op het bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt de gelegenheid om jezelf eindeloos te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Anne Groen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam