Vacature Cloud Engineer met Citrix expertise in omgeving Rotterdam/Zwolle

Rotterdam

Intermax Cloudsourcing BV
  • Intermax Cloudsourcing BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Heb jij al enkele jaren ervaring met private Cloud oplossingen? Wil jij niet alleen uitblinken in het bieden van probleemoplossingen en het beantwoorden van technische vraagstukken, maar vind je het ook leuk om met jouw kennis en kunde deze om te zetten naar succesvolle projecten? En ben jij altijd op zoek naar de nieuwste features om dit nog beter te doen? Mooi, want dat is precies wat een Cloud Engineer met Citrix expertise bij ons doet.

Deze functie is zowel in Zwolle als in Rotterdam beschikbaar. Jij kiest waar je het liefst werkt!

Dit ben jij
Als Cloud Engineer met Citrix expertise streef jij naar het leveren van optimaal werkende klantomgevingen. De klanttevredenheid staat voor jou centraal. Je werkzaamheden bestaan uit het implementeren en beheren van de virtuele infrastructuren. Ook het oplossen van incidenten en systeemstoringen behoort tot jouw werkzaamheden. Daarnaast participeer je in projectteams.

In deze rol is uitgebreide kennis en ervaring met technieken als VMware, vSan, networking, storage & backup belangrijk. Daarnaast heb je affiniteit met het beheren en implementeren van Citrix producten en vind je het gaaf om met de nieuwste Citrix lijn aan de slag te gaan.
Tot slot ben jij als persoon nieuwsgierig naar nieuwe techniek. Omdat geen dag hetzelfde is ben je proactief in het zoeken naar verbetermogelijkheden. Omdat je zelf het liefst met uitdagende werkzaamheden bezig bent probeer jij, waar mogelijk, herhalende werkzaamheden te automatiseren. Hierbij maak je gebruik van scripttalen als Python, Powershell of zelfs Ansible.

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.
’s Ochtends begin je rustig de dag met een kop koffie. Samen met je directe collega’s bespreken jullie in een stand-up waar de focus komt te liggen. Jij focust je vandaag op een klantmigratie naar de nieuwste VMware versie. Daarna ga je aan de slag voor een andere klant die wat problemen ervaart. Na een grondige analyse kom je er achter dat het aan de SCCM inrichting ligt. Een leuke uitdaging om deze te schonen. Na een uitgebreide lunch heb je een overleg met betrekking tot het onboarden van een nieuwe klant. Samen met je collega’s ga je een klant met 1500 werknemers voorzien van een gloednieuwe Citrix omgeving. Hier ga je de komende week mee aan de slag.
De rest van de middag vliegt voorbij en al snel ben je bezig met de laatste changes van de dag. Aan het einde van de dag heb je nog wat tijd over om aan een privé project te werken: een veel voorkomende foutmelding kan binnenkort automatisch opgepakt worden door het script wat je met Ansible aan het schrijven bent. Dit zal jou en je collega’s een hoop tijd gaan besparen!

lees meer

Functie-eisen De clichés – en wat ze bij ons betekenen
De volgende clichés kom je wel vaker tegen, als je op zoek bent naar een baan. Dit is wat ze bij ons écht betekenen.

Aantoonbare ervaring = we zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken. Want we kunnen je veel leren, maar niet alles.

Teamplayer = omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega’s om tot de perfecte oplossing te komen.

Nieuwsgierig = dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega’s, of volg je een training met ons onbeperkte studiebudget.

Enthousiast en initiatiefrijk = juist omdat je alles wilt weten op het gebied van cloudoplossingen, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.

Excellente communicatieve vaardigheden = we hebben onze klanten heel hoog zitten. En omdat je zelf contact met hen onderhoudt, ben je klantvriendelijk, correct en vriendelijk in de communicatie.

Transparant = we zijn een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen. Dat bedoelen wij met betrokken en transparant.

Betrokken = we ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur. We beheren deze alsof ze van onszelf is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Intermax is het oudste nog zelfstandige cloud- en IT-securitybedrijf van Nederland. Wij leveren al bijna een kwart eeuw hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Wij bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen.Daarnaast zijn we flink aan het uitbreiden, met onder andere een nieuwe vestiging in Rotterdam en in Zwolle. Intermax heeft een top 3 notering in het onderzoek van Computable van juni 2018 en staat ook dit jaar weer in de top 5 op de lijst van Great Place to Work 2019. Onze grootste aantrekkingskracht is de sterke en hechte cultuur. De gedeelde passie is internet. De manier waarop we communiceren, onderling en naar de klant, is open en de sfeer is informeel en direct. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.Wij zijn het meest veelvuldig gecertificeerde managed services-bedrijf van Nederland en staan garant voor een innovatieve combinatie van outsourcing en clouddiensten: cloudsourcing. Werken bij IntermaxDe werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. Intermax verwacht dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen, onder andere door een onbeperkt studiebudget. Naast hard werken ondernemen we ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we onder andere een familiedag, een ouderavond, vrijdagmiddagborrels, kerstevent en een zomer BBQ. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.Vacatures IntermaxIntermax is doorlopend op zoek naar Cloudspecialisten zoals Support Engineers, Cloud Engineers en Cloud Architecten. Ook bieden wij stageplaatsen aan bijvoorbeeld studenten met studieachtergrond Technische Informatica.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat wij bieden
Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on en het enthousiasme binnen, en de trots op het bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt de gelegenheid om jezelf eindeloos te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Marnix Moor
+31(0) 6 12451559
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Cloud Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam