Vacature Cloud Engineer met Network expertise in omgeving Rotterdam/Zwolle

Rotterdam

Intermax Cloudsourcing BV
  • Intermax Cloudsourcing BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Deze functie is zowel in Zwolle als in Rotterdam beschikbaar. Jij kiest waar je het liefst werkt!

Dit ben jij
Als Cloud Network Engineer ben jij verantwoordelijk voor de stabiliteit en bereikbaarheid van complexe netwerkinfrastructuren. Je houdt je bezig met de nieuwste netwerkoplossingen, die onze klanten optimaal ondersteunen – nu en in de toekomst. Jij bent de expert die in staat is zelfstandig analyses te maken, de verantwoordelijkheid voor de oplossing op je te nemen en ook te zorgen voor afronding en verslaglegging hiervan.
Onze Cloud Engineers zijn Techfanaten bij wie nieuwsgierigheid naar nieuwe technologie in het DNA zit. IT’ers die de hostingbranche snappen en snel kunnen schakelen tussen verschillende klanten en verschillende issues. Troubleshooters die er een kick van krijgen als ze een probleem van hun klant weten op te lossen. Techneuten die zelf een idee hebben over netwerk architectuur en met collega’s en klanten sparren om samen tot de perfecte oplossing te komen – en ook nog in staat zijn deze zelf te implementeren. En denk je dat je hierin meer kennis kan opdoen? Dan krijg je die van ons. Wij bieden namelijk een onbeperkt studiebudget.
Als Cloud Engineer met network/infrastructure expertise zal je onderdeel worden van een van onze klantenteams (verantwoordelijk voor het technische beheer van belangrijke klantomgevingen).

Zo kan je dag bij ons eruitzien
Klinkt veelbelovend, maar hoe dat eruitziet in het dagelijks leven? Nou, zo ongeveer.
’s Ochtends begin je de dag op één van onze kantoren in Rotterdam of Zwolle. Vannacht heeft één van de klanten wat problemen gehad met de netwerkverbindingen. Na een snelle troubleshoot sessie kom je tot de conclusie dat na een migratie enkele servers geen verbinding krijgen en dat het probleem hoogstwaarschijnlijk in de configuratie in één van de Junipers zit. Je maakt meteen een plan van aanpak zodat jij na de dagelijkse stand-up aan de slag kan. Je configureert de VPN Tunnels en test of dit het probleem heeft verholpen: Het werkt! Direct informeer je de klant dat alle problemen zijn verholpen en stemt af dat als er weer problemen zijn, zij direct bij je aan de bel kunnen trekken.

Hierna ga je aan de slag met de overige projecten; er is een nieuwe klant die met hun omgeving aan de private cloud omgeving gekoppeld moet worden. Daarna maak je alvast een start aan het uitfaseren van een aantal oude firewalls. De klant wil de firewalls binnenkort vervangen voor Fortigates, een pittige klus waar jij maar al te graag aan begint. Je maakt een plan van aanpak wat je met je collega’s kan overleggen. Zo weet je zeker dat de omgeving ten alle tijden beveiligd is.

Aan het einde van de dag heb je nog een leuk gesprek met een van de stagiaires. Jullie hebben het uitgebreid over de toekomst van het netwerken en de voordelen van EVPN en VXLAN-oplossingen. Met plezier vertel je hoe jij met een stukje automation deze snel en eenvoudig kan opschalen.

lees meer

Functie-eisen De clichés – en wat ze bij ons betekenen
De volgende clichés kom je wel vaker tegen, als je op zoek bent naar een baan. Dit is wat ze bij ons écht betekenen.

Aantoonbare ervaring = we zoeken iemand die zelfstandig aan de slag kan met in ieder geval een paar van de genoemde expertisevlakken. Want we kunnen je veel leren, maar niet alles.

Teamplayer = omdat je zelf ook niet alles kunt weten, spar je regelmatig met collega’s om tot de perfecte oplossing te komen.

Nieuwsgierig = dat je niet alles kunt weten, wil niet zeggen dat je het niet wilt weten. En dus leer je van je door de wol geverfde collega’s, of volg je een training met ons onbeperkte studiebudget.

Enthousiast en initiatiefrijk = juist omdat je alles wilt weten op het gebied van cloudoplossingen, ga je zelf op onderzoek uit om te achterhalen waar kansen liggen.

Excellente communicatieve vaardigheden = we hebben onze klanten heel hoog zitten. En omdat je zelf contact met hen onderhoudt, ben je klantvriendelijk, correct en vriendelijk in de communicatie.

Transparant = we zijn een platte organisatie en staan met onze voeten stevig op de grond. Elke escalatie wordt besproken, elke klantsuggestie gewogen. Dat bedoelen wij met betrokken en transparant.

Betrokken = we ontwerpen en realiseren samen met onze klanten de slimste en meest betrouwbare cloud architectuur. We beheren deze alsof ze van onszelf is.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Intermax Cloudsourcing is officieel een “Great Place To Work”. Dat zegt iets over onze cultuur en de trots van onze mensen op ons bedrijf. Onze gedeelde passie is internet. De manier waarop wij communiceren, onderling en naar de klant, is open, de sfeer is informeel en direct. We verwachten dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat wij bieden
Een uitdagende en actieve functie binnen een collegiaal en professioneel team. De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on en het enthousiasme binnen, en de trots op het bedrijf zijn groot. De geboden primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Je krijgt de gelegenheid om jezelf eindeloos te ontwikkelen, onder andere door het volgen van gerichte opleidingen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Marnix Moor
+31(0) 6 12451559
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Network Engineer in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam