Contact

Intermax Cloudsourcing BV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/4e0294c1c6276ffe8a42e6be0719d7825029e4ea8d8a1335.png
Schouwburgplein 30-34
3012CL Rotterdam Zuid-Holland NL

0107104434
Score: 9.9
Stemmen: 61

Intermax Cloudsourcing BV

Vacatures & Werken bij Intermax Cloudsourcing BV

Intermax Cloudsourcing BV
Bekijk ICT vacatures

Intermax is het oudste nog zelfstandige cloud- en IT-securitybedrijf van Nederland. Wij leveren al bijna een kwart eeuw hoogwaardige technologie-oplossingen aan klanten in onder meer de zorg, publieke sector en financiële wereld. Wij bieden betrouwbaarheid en veiligheid op de momenten die er echt toe doen.
Daarnaast zijn we flink aan het uitbreiden, met onder andere een nieuwe vestiging in Rotterdam en in Zwolle. Intermax heeft een top 3 notering in het onderzoek van Computable van juni 2018 en staat ook dit jaar weer in de top 5 op de lijst van Great Place to Work 2019. Onze grootste aantrekkingskracht is de sterke en hechte cultuur. De gedeelde passie is internet. De manier waarop we communiceren, onderling en naar de klant, is open en de sfeer is informeel en direct. Onze kernwaarden daarbij zijn transparantie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid.
Wij zijn het meest veelvuldig gecertificeerde managed services-bedrijf van Nederland en staan garant voor een innovatieve combinatie van outsourcing en clouddiensten: cloudsourcing.

Werken bij Intermax
De werksfeer is persoonlijk, de cultuur hands-on, het enthousiasme binnen en de trots op het bedrijf zijn groot. Intermax verwacht dat je verder kijkt dan jouw eigen vakgebied om bij te dragen aan het succes van Intermax Cloudsourcing. Eigen initiatief is belangrijk en je blijven ontwikkelen is een vereiste waar we je volledig in ondersteunen, onder andere door een onbeperkt studiebudget. Naast hard werken ondernemen we ook veel gezamenlijke activiteiten. Zo organiseren we onder andere een familiedag, een ouderavond, vrijdagmiddagborrels, kerstevent en een zomer BBQ. Ook organiseren de werknemers onderling veel activiteiten zoals filmavonden, Virtual Reality -avonden en sportieve evenementen.

Vacatures Intermax
Intermax is doorlopend op zoek naar Cloudspecialisten zoals Support Engineers, Cloud Engineers en Cloud Architecten. Ook bieden wij stageplaatsen aan bijvoorbeeld studenten met studieachtergrond Technische Informatica.

Intermax Cloudsourcing BV Vacatures > 5 openstaande ICT vacatures
Cloud Architect
Rotterdam HBO Senior
Intermax Cloudsourcing BV
Systeembeheerder intern in hartje Rotterdam
Rotterdam MBO niveau 4 Junior/Medior/Senior
Intermax Cloudsourcing BV
Cloud Engineer met Citrix expertise in omgeving Rotterdam/Zwolle
Rotterdam HBO Medior/Senior
Intermax Cloudsourcing BV
Cloud Engineer met Network expertise in omgeving Rotterdam/Zwolle
Rotterdam HBO Medior/Senior
Intermax Cloudsourcing BV
Citrix Engineer in de omgeving Rotterdam/Zwolle
Rotterdam HBO Medior/Senior
Intermax Cloudsourcing BV
Bekijk ICT vacatures