Vacature Junior Telecom medewerker - Sliedrecht

Sliedrecht

Carante Groep / ASVZ
  • Carante Groep / ASVZ
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je werkzaamheden:
De Junior medewerker Telecom draagt mede de verantwoordelijkheid voor het onderhouden en borgen van de continuïteit van de telecom infrastructuur (Mitel, Innovaphone, pGSM, mobiele telefonie w.o. smartphones). Daarbij zorg je voor het doorvoeren en afhandelen van wijzigingen, beheer van centrales, standaardisatie van verschillende platformen en het oplossen van incidenten. Naast het beheren van de infrastructuur zorg je tevens voor het optimaliseren van de systeemfunctionaliteiten, uitrollen van updates, monitoring en documentatie.
Jij bent in staat om op basis van gebruikersevaluaties, prestatiemetingen of eigen analyses actief te adviseren over verbeteringen op basis van reeds opgedane kennis en ervaring. Vanuit deze rol wordt gewerkt binnen een dynamische omgeving en krijg je ruimte om processen en procedures te verbeteren.

lees meer

Functie-eisen Je profiel:
* MBO opleiding op het gebied van Telecommunicatie
* Kennis van IP netwerken, SIP trunk, Dect, GSM, pGSM, tarditionele (analoge) telefonie
* Uitstekende kennis van en ervaring met beheer Mitel en Inovaphone platform
* Je hebt Topdesk kennis
* Je bent zelfstandig, flexibel en stressbestendig en in staat om gestructureerd te werken
* Je kunt goed samenwerken
* Je bent initiatiefrijk en vindt het leuk om verschillende technieken te combineren
* Je hebt affiniteit met de zorgsector
* Je bent in het bezit van een rijbewijs B

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Carante Groep is een samenwerkingsverband van dertien zelfstandige organisaties in de caresector. De aangesloten organisaties zijn regionaal actief, verspreid over Nederland. 
De samenwerkende organisaties bieden met ruim 19.000 medewerkers zorg, begeleiding en ondersteuning op maat aan ruim 20.000 cliënten. Carante Groep is actief in de zorg en dienstverlening aan mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, de psychiatrie, ouderenzorg, welzijn en jeugdhulpverlening, met andere woorden carebreed.

lees meer

Salarisinformatie Bruto Max. € 3.084 p/m

Inschaling in FWG 45 (max. € 3084 op basis van 36 uur) conform CAO Gehandicaptenzorg, afhankelijk van kennis en ervaring.
Overige info Je werkplek:
Het team Domotica en Telecom is verantwoordelijk voor onderhoud en kwaliteitsborging van de verschillende telecom- en domotica oplossingen, zoals nachtzorgsystemen, toegangscontrole, videobewaking, oproepsystemen, telefooncentrales en overige oplossingen in de zorgsector.
De medewerker Telecom wordt aangestuurd door de teamleider Domotica en Telecom.
In eerste instantie zal je samen met collega’s het dagelijkse incidentenproces oppakken om vervolgens te worden ingezet op complexere vraagstukken.
De afdeling Domotica en Telecom kenmerkt zich door een informele, collegiale en professionele sfeer. Als Junior medewerker heb je de mogelijkheden door te groeien naar het niveau van Medior en Senior medewerker.

Ons aanbod:
Je komt in dienst bij samenwerkende organisatie ASVZ. Dit betekent dat de CAO Gehandicaptenzorg op jou van toepassing is en dat je aanspraak kunt maken op de bij ASVZ geldende aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden:
Je standplaats is Sliedrecht, maar in deze functie bezoek je ook regelmatig verschillende cliëntlocaties ter ondersteuning van verschillende werkzaamheden (incidenten oplossen, testen en uitbreidingen doorvoeren). Telefonische bereikbaarheid buiten kantooruren maakt onderdeel uit van je takenpakket.

Meer info en solliciteren:
Neem voor meer informatie over deze functie contact op met Leander van Baaijen, telecommedewerker, telefoonnummer 06-51891484..

Je sollicitatie ontvangen wij graag voor 5 maart 2020.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Leander van Baaijen
06-51891484
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Sliedrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Sliedrecht