Vacature Testautomatiseerder - Nieuwegein

Nieuwegein

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Bij Improve Quality Services een ICT Group Company

Binnen Improve Quality Services, hebben we passie voor testen. We praten veel over ons vak onderling en dragen die kennis ook uit in de vorm van opleidingen, presentaties en publicaties Wij gaan de diepte in en specialiseren ons op diverse deelgebieden van ons vak.

Wij zien dat test automatisering steeds belangrijker wordt voor onze klanten. Wij helpen organisaties echt rendement te halen uit hun geautomatiseerde tests. Vooral op het functionele vlak, maar ook load-, stress- en performance testen worden steeds belangrijker.

De functie:

Het automatiseren van testen vereist kennis en vakmanschap. Een testautomatiseerder is iemand die kan automatiseren én testminded is. Iemand die snapt op welk abstractieniveau een ontwikkelaar werkt én snapt op welke manier een tester denkt. Hij of zij kan dit ook vertalen naar onderhoudbare oplossingen voor beiden, die op elkaar aansluiten.

Wij zoeken mensen die met ons mee willen bouwen aan de expertise test automatisering bij Improve. Je gaat klanten helpen hun automatisering op orde te krijgen door ze te adviseren en te helpen in projecten. Binnen Improve ga je aan de slag met het ontwikkelen van producten, het delen van je kennis en het leren van je collega’s.

Wat verwachten we van je?

 • Als test automatisering professional ben je in staat vanuit een analyse een test automatiserings raamwerk neer te zetten.
 • Je bent leergierig, nieuwsgierig en bereid kennis te delen
 • Je bent analytisch, probleem oplossend en pro-actief
 • Je bent uitstekend in staat jouw visie te verwoorden, zowel mondeling als op schrift.
 • Je hebt een technische achtergrond
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Amsterdam/Utrecht

lees meer

Functie-eisen

Jouw profiel

 • Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in de ICT en uiteraard ervaring met testen; 
 • Je hebt ervaring met één of meerdere tools; Fitnesse, Selenium, SoapUI, QTP, MS TFS, Watir, Sikuli, Specflow
 • Je hebt ervaring met één of meerdere script-programmeertalen als C, C++, C#, Java, Python, Perl, Ruby
 • Ervaring met agile software development is een pre
 • Ervaring met Configuration management/versie beheer is een pre

Je komt bij ons diverse tools, technieken en omgevingen tegen en het is een pre als je daar al wat kennis en ervaring mee hebt. Uiteraard kun je bij ons veel leren en oppakken als je nog niet alles in de vingers hebt! Wat kun je zoal tegenkomen? 

Gherkin gebaseerde frameworks, BDD,  unittesting frameworks als JUnit, NUnit, GoogleTest, continues integration/build omgevingen als Jenkins.
 

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

 • Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
 • 27 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
 • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
 • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
 • Opleidingen: houd je kennis op peil door 6 opleidingsdagen
 • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

Maar vooral een inspirerende werkomgeving met gepassioneerde vakmensen die continu willen onderzoeken en leren

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Nieuwegein
Vergelijkbare ICT Vacatures in Nieuwegein