Vacature Technical Project Leader Embedded Development - Groningen

Groningen

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij samen met een team en klanten verantwoordelijk zijn voor het opleveren van mooie projecten? ICT Group zoekt een Technical Project Leader voor de unit Machine & Systems. 

Onze klanten zijn actief innovatieve maakindustrie en machinebouw. Voor het verder ontwikkelen van hun portfolio zoeken ze oplossingen waarin embedded software een belangrijke rol heeft. Het development team van ICT Machine & Systems in Groningen voert deze projecten uit. Kenmerkend voor de projecten in dit team is de nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling van de hardware en een en vroege betrokkenheid in het ontwikkeltraject. Als voortrekker van dit team zoeken we een Technical Project Leader die zorgt dat de projecten opgeleverd worden aan onze klanten en het ontwikkelproces goed loopt om projecten binnen tijd, budget en met de juiste kwaliteit uit te voeren.

Samenwerken aan mooie oplossingen 
Tijdens de uitvoer van de projecten ben je verantwoordelijk voor de resource allocatie, planning & tracking en overleg met zowel klant als team. Je bent continue op de hoogte van de status van je projecten, zowel inhoudelijk als financieel. Je persoonskernmerken zijn zelfstandig, precies en de drive om samenwerking te optimaliseren met alle betrokken partijen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met de ontwikkeling van embedded software in een domein waar ook elektronica ontwikkeld wordt. Ervaring met Cloud en IoT is een pré.Flexibiliteit is belangrijk voor je en je krijgt er energie van om aan de slag te gaan bij opdrachtgevers in de regio. Je blijft ontspannen, wat er ook gebeurt op de werkvloer.

Daarnaast voeg jij veel waarde toe als je:

 • Ervaring hebt met sales trajecten;
 • Instaat bent om voortrajecten uit te voeren op het gebied van requirements engineering en het geven van presentatie;
 • Ervaring hebt in de dienstverlening

lees meer

Functie-eisen

Jij bent onze nieuwe Technical Project Leader als je: 

 • een hbo- of wo-diploma hebt van een relevante technische opleiding;
 • minimaal 10 jaar ervaring hebt binnen het domein van technische software ontwikkeling;
 • instaat bent om in een dynamische omgeving het overzicht te behouden;
 • project management vaardigheden en techniek weet te combineren;
 • service gericht maar wel streng op afspraken bent;
 • in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben wij jou te bieden
Je word onderdeel van een informele organisatie die als doel heeft een betrokken partner te zijn bij de ontwikkeling van onze klanten. Hiervoor werken we als team nauw samen op de gebieden van sales, project management en ontwikkeling. We lossen de problemen op de werkvloer op en helpen elkaar waar nodig, zo bereiken we samen mooie resultaten.

Verder kun je het volgende verwachten:

 • Goed salaris: je ontvangt een goed, marktconform salaris
 • 13e maand: elk jaar een extra maandloon als vaste bonus  
 • 29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij- of te verkopen
 • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto  
 • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten 
 • Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy 
 • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Dèveny Stultjens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Groningen
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Groningen