Vacature Technisch Applicatiespecialist Oracle - Barendrecht

Barendrecht

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Regio: Barendrecht 

De businessunit Transport & Logistiek biedt IT-oplossingen voor logistieke bedrijven. Speciaal voor containerterminals, logistieke dienstverleners in de belangrijkste havens van West-Europa, distributiecentra en productiebedrijven. Onze oplossingen zorgen ervoor dat de verschillende systemen in de supplychain naadloos samenwerken met andere interne en externe systemen, zoals een ERP, een WMS en verschillende apparatuur. We verbinden de wereld van informatietechnologie (IT) met de systemen in het operationele domein (OT). 
 
Voor onze IT-oplossingen gebruiken we componenten van ICT Group en in sommige gevallen ook  van onze partners. Indien nodig vullen we dit aan met op maat gemaakte software, die gemakkelijk uit te breiden is en waarmee we foutloze communicatie en werking met andere systemen garanderen. We realiseren het! We helpen onze klanten hiermee in te spelen op marktontwikkelingen en tegelijkertijd grip te houden op hun logistieke proces.

Samen maken we de wereld een beetje slimmer.

We zoeken als uitbreiding van ons team een technisch applicatiespecialist Oracle.

De functie:

 • Samen met de klant(en) en onze business analisten ga je om de tafel omtrent de functionaliteiten;
 • Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van functionele wensen naar technische oplossingen;
 • Je houdt je bezig met het schrijven van software en tevens test je de software op basis van functionaliteit;
 • De functie heeft, naast technische uitdaging, ook een functioneel aspect. Je begeleidt en voert het aanpassen van de applicatiesoftware uit;
 • Als ervaren PL/SQL-professional ben je natuurlijk goed in het definiëren en implementeren van Apex en Oracle queries;
 • Daarnaast zijn zaken als data modellering en het definiëren en implementeren van databasetriggers en databeveiling bekend terrein voor je. Ook ben je in staat om Unit testen te maken;

lees meer

Functie-eisen

Wat verwachten van jou?

 • We zoeken een professional met kennis en minimaal 3 jaar recente werkervaring op het gebied van Oracle en/of SQLServer en de daarvoor benodigde tooling  (bijvoorbeeld Oracle, Apex); 
 • Een afgeronde bachelor in een technische of bedrijfskundige richting hebt.
 • Om deze functie goed in te kunnen vullen ben je gedreven, flexibel en verantwoordelijk.
 • Je bent in staat om als teamlead, in samenwerking met je collega's, een deelproject goed uit te voeren; 
 • Omdat je ook bij onze klanten op bezoek gaat (korte en of langere periode)  is het bezit van een geldig rijbewijs een vereiste.
 • Goede communicatieve skills in het Nederlands in woord en geschrift. 

Dutch is mandatory for this position

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
13e maand: elk jaar een extra maandloon als vaste bonus
29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Oracle Specialist in Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht