Vacature Senior Developer Azure .NET - Barendrecht

Barendrecht

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Locatie:
Veel van onze werkzaamheden voeren wij uit op ons kantoor in Barendrecht of bij onze klanten in de regio. Momenteel werken wij zoveel mogelijk vanuit huis. In de toekomst zullen we juiste balans bieden tussen thuiswerken, op kantoor en of klant locatie. 

Binnen het domein transport en logistiek hebben wij dagelijks te maken met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen. Bij en voor onze klanten ga je samen met ons aan de slag met technische software oplossingen. Denk aan container terminals, havenbedrijven (publieke) transport operators, distributiecentra en productiebedrijven. Jij speelt een belangrijke rol in de – veelal – maatwerksoftware die we voor onder andere ECT, Atlas Copco, Kruidvat en het Havenbedrijf maken. 

We bouwen componenten, maar ook  complete systemen die we integreren met andere systemen in veelal multidisciplinaire omgevingen. Integraties met bijvoorbeeld tablets, web portals, voertuigen en (automatische) kranen zijn niet meer weg te denken binnen de huidige innovaties. Wij zijn een system integrator en realiseren m.b.v. technieken als Azure en .NET software (trots op ons Microsoft Gold Partner Ship) waarbij we veelal IT koppelen met OT. We houden trends en ontwikkelingen nauw in de gaten (denk aan low-code ontwikkeling) en bieden je de kans om met nieuwe technologieën aan de slag te gaan. 

Kijk eens hier voor voorbeelden van onze projecten. 

Wat kun je verwachten?

 • Als senior developer ontwikkel je samen met je team complexe logistieke softwareoplossingen;
 • Je gaat aan de slag met het bedenken van deze slimme oplossingen en gaat aan de slag met het ontwerpen hiervan
 • Samen met de opdrachtgever stem je de requirements af en je bent in staat om deze op een juiste manier over te brengen naar het team;
 • Je plant de werkzaamheden en stemt de voortgang af met de projectleider;
 • Je gaat aan de slag bij en voor  onze klanten op locatie of inhouse in Barendrecht (afhankelijk van het project); Uiteraard werken wij momenteel zoveel mogelijk vanuit huis; 
 • Ben je meer op zoek naar een lead rol en vind je het leuk om de technische kar te trekken. Neem dan ook contact met ons op, we gaan ook dan graag het gesprek met je aan.

We werken vooral met Azure en C#.NET maar uiteraard kun je ook te maken krijgen met andere technieken. Denk aan: Azure Functions/App Services, IoT Hub, Azure Active Directory, Key Vault, .NET Core, GIT (Devops GIT) 

lees meer

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt een track-record van minimaal 5 jaar softwareontwikkeling en weet hoe je een project opzet, uitvoert en succesvol afrond;
 • Tevens heb je relevante werkervaring met Azure en C#/.NET;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands (in woord en geschrift) als het Engels 
 • Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, je team verder helpen en samen werken aan technische en uitdagende projecten
 • Je bent in staat om de vertaling tussen business en techniek te maken en kunt met alle stakeholders communiceren. Alle stakeholders spreken een andere ‘taal’ en de kunst is om de boodschap naar iedereen helder over te brengen;
 • Ook heb je minimaal een jaar ervaring in een soortgelijke lead functie of bent klaar om deze stap te maken;
 • Afgeronde bachelor opleiding in een IT of technische richting
 • In het bezit van een geldig rijbewijs en reisbereid om bij klanten aan de slag te gaan (Momenteel werken wij zoveel mogelijk vanuit huis en een goede balans thuiswerken en op locatie vinden wij in de toekomst ook erg belangrijk);

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden
Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
13e maand: elk jaar een extra maandloon 
29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Barendrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht