Vacature Software Engineer Azure – C#/.NET - Barendrecht

Barendrecht

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Binnen het domein transport en logistiek krijgen wij dagelijks complexe vragen van onze klanten. Bij en voor onze klanten gaan wij aan de slag met technische software oplossingen voor o.a. container terminals, havenbedrijven (publieke) transport operators, distributiecentra en productiebedrijven. Je speelt een belangrijke rol in de – veelal – maatwerksoftware die we voor onder andere ECT, Atlas Copco, Kruidvat en het Havenbedrijf maken.

We bouwen componenten, maar ook  complete systemen die we integreren met andere systemen in veelal multidisciplinaire omgevingen. Integraties met bijvoorbeeld tablets, web portals, voertuigen en (automatische) kranen zijn niet meer weg te denken binnen de huidige innovaties.
Wij specialiseren ons in technische automatisering, maar kom je meer uit de hoek van kantoorautomatisering en heb je interesse in de technische wereld,  dan is dit dé stap in de juiste richting. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk hier eens en ontmoet 2 toekomstige collega's! 

Ben jij een kei in het ontwerpen en coderen van software, maar wil je meer dan dat? Ben je klaar voor een volgende stap en heb je een gezonde groeiambitie?  Dan zijn wij op zoek naar jou.
Je dagelijkse activiteiten zijn:

 • Samen met je collega’s, ontwikkel je complexe logistieke softwareoplossingen;
 • Je wordt betrokken bij het bedenken van slimme oplossingen en gaat aan de slag met het ontwerpen hiervan;
 • Je gaat aan de slag voor en bij onze klanten (dit kan zijn op klant locatie of  in house in Barendrecht);

We werken vooral met Azure en C#.NET maar uiteraard kun je ook te maken krijgen met andere technieken. Denk aan: Azure Functions/App Services, Azure IoT Hub, Azure Active Directory, Azure Key Vault, Azure DevOps,  .NET Core, GIT (Devops GIT)

lees meer

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Bachelor opleiding in, bij voorkeur, een technisch/software richting; 
 • Je hebt minimaal 3 jaar recente en relevante werkervaring als software developer met .NET (C# en Azure) 
 • Je hebt een gezonde ambitie, bent leergierig en wil alles leren over Azure en .NET; 
 • Met je communicatieve en schriftelijke skills in Engels en Nederlands zit het wel goed;
 • In het bezit van een geldig rijbewijs en reisbereid om bij klanten aan de slag te gaan;

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden
Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
13e maand: elk jaar een extra maandloon 
29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Barendrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht