Vacature Applicatiebeheerder .NET/Java - Barendrecht

Barendrecht

ICT Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

We leven in een wereld die 24/7 draait op technologie. Een mooi gegeven, maar ook een flinke uitdaging. Niet iedereen weet complexe IT-omgevingen up and running te houden. Bij ICT Group weten wij heel goed hoe we alles wél draaiende kunnen houden. Hoe? Samen met onze collega’s van Outsourced Services. 

Binnen ICT Group hebben wij meerdere units en een daarvan is Outsourced Services. Deze afdeling neemt het beheer van software uit handen van haar klanten en zorgen we ervoor dat we een mooie balans creëren tussen investering en rendement. Outsourced Services heeft als doel een toegevoegde waarde zijn voor haar klanten door mee te denken en samen tot innovatieve oplossingen te komen. 

Wij hebben een grote diversiteit aan klanten die wij vanuit ons kantoor in Barendrecht bedienen: 

 • De container terminals in de Rotterdamse en Antwerpse havens, denk hierbij aan klant portalen, REST API’s, OCR afhandeling en personeelsplanning app;
 • Detailhandel in Nederland en Suriname, denk hierbij aan bestelportalen, kassasystemen en voorraad beheer;
 • Klanten welke via artificial intelligence oplossingen in Azure hun data vanuit verschillende systemen verzamelen om daarna te kunnen analyseren met als doel hun bedrijfsprocessen bewaken en te optimaliseren;

Om dit te kunnen realiseren beschikken onze engineers over uitgebreide kennis van en ervaring met diverse programmeertalen, ontwikkeltaken /methodieken en weten dan ook hoe we software op de juiste wijze kunnen beheren. 

Nu zijn we op zoek naar enthousiaste en ambitieuze engineers die energie krijgen van het proactief signaleren van mogelijke problemen en deze te verhelpen, al dan niet met innovatieve oplossingen. Die aan de slag willen met bedrijf  kritische applicaties (als een bepaalde applicatie niet werkt, kun je zomaar het journaal halen die dag!) . Ad hoc werkzaamheden met beide handen aanpakt en de klant graag adviseert. 

De functie:
Als engineer/beheerder ben jij een belangrijke schakel in de dagelijkse operatie van de klant. De afdeling Outsourced Services zorgt er voor bedrijf kritische applicaties 24/7 probleemloos draaien.  

Je gaat aan de slag met:

 • Het oplossen van incidenten en het signaleren van trends;
 • Je bent betrokken bij het gehele proces van wijzigingen in de software. Dit kan zowel in een team of individueel afhankelijk van de grote van de wijziging;
 • Innoveren, optimaliseren en bewaken van de performance van de applicatie;
 • Dit alles doe je onder begeleiding van ervaren collega's en later ga je zelfstandig aan de slag en zul je ook in contact staan met de klant;

lees meer

Functie-eisen

Wat zoeken we in jou?

 • Enthousiasme, nieuwsgierigheid, ambitieus en je gaat geen probleem uit de weg!
 • Analytisch vermogen om naar de oorzaak van het probleem te zoeken;
 • Communicatief ben je vaardig in Nederlands en Engels;
 • Schriftelijke en telefonische skills zijn uitmuntend;
 • Je kunt je inleven in de processen van de klant en in staat de urgentie in te schatten;
 • Je werkt graag in een team en bent een flexibele teamgenoot die bijspringt als het nodig is;
 • Je krijgt energie van gezamenlijk een nieuwe release te maken en op te leveren;
 • Je bent reisbereid (klantbezoek) en je bent bereid om stand-by diensten te draaien (je hebt geen 9-5 mentaliteit) ;

en verder:
Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding (bij voorkeur in een software gerelateerde richting);
Je hebt kennis van en meerdere jaren werkervaring met .NET of Java;
Kennis van Microsoft Azure is een pre;
Je hebt kennis en ervaring met SQL/Oracle;
Heb je ook wat netwerkkennis, dan is dit mooi meegenomen, maar is niet noodzakelijk;
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Wat bieden wij jou
 
Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
13e maand: elk jaar een vaste 13e maand
29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
Stand-by vergoeding: een vergoeding voor gedraaide diensten
Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jiska van Herpen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Barendrecht
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Barendrecht