Vacature Embedded Linux Engineer - Deventer

Deventer

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Regio: Deventer, Eindhoven

Ben jij gefascineerd door embedded software? ICT Group zoekt een embedded Linux engineer voor de unit Machine & Systems.
 
Wij investeren continu in de nieuwste technologieën en in de ontwikkeling van softwareoplossingen. Zo creëren wij gezamenlijk innovatieve ICT-oplossingen die snelheid, gemak, duurzaamheid en rendement opleveren voor producten, bedrijven en projecten. Wij hebben jouw ervaring en kennis nodig om innovatieve software-oplossingen te bedenken.

Daag jezelf uit en creëer ICT-oplossingen

Als embedded Linux engineer vorm je een belangrijke schakel bij het bouwen van embedded software in combinatie met kernels, BSP’s en applicatiecomponenten. Vanzelfsprekend is embedded Linux een belangrijke factor in je werk, met name bij innovatieve Machine Control Platform oplossingen. Om projecten in goede banen te leiden, werk je nauw samen met hardware-ontwikkelaars.
 
Daarnaast voeg jij veel waarde toe als je:

 • gebruikmaakt van open sources en open standaarden;
 • op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van embedded Linux en deze implementeert;
 • software in een apparaat kunt inbouwen waarmee te voorspellen valt wanneer een servicebeurt nodig is;
 • zowel op je vaste standplaats als bij klanten op locatie werkzaamheden uitvoert.

lees meer

Functie-eisen

Jij bent een belangrijke schakel voor ICT Group

Jij hebt affiniteit met machinebouw en door je interesse voor elektronica heb je daar een goede basiskennis in opgebouwd. Flexibiliteit is belangrijk voor je en je krijgt er energie van om aan de slag te gaan bij opdrachtgevers in de regio. Je blijft ontspannen, wat er ook gebeurt op de werkvloer. 
 
Jij bent onze nieuwe engineer als je:

 • een hbo- of wo-diploma hebt van een relevante technische opleiding;
 • minimaal 2 jaar ervaring hebt als embedded Linux engineer;
 • ervaring hebt met C, C++ en Python (Buildroot, Open Embedded, Yocto en QT zijn mooie aanvullingen hierop);
 • in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

lees meer

Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

 • Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
 • 13e maand: elk jaar een extra maandloon als vaste bonus
 • 29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
 • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
 • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
 • Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
 • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Dèveny Stultjens
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Linux Engineer in Deventer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Deventer