Vacature Service Engineer PLC/SCADA/DCS - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

ICT Group
 • ICT Group Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Regio: Bergen op Zoom, Deventer, Eindhoven, Oosterhout

Wanneer software innovatie niet tot de core business behoort kan dat een organisatie behoorlijk veel tijd en geld kosten. Het vinden van de juiste partner die uitgebreide kennis van diverse ontwikkeltaken en methodieken heeft en die weet hoe software op de juiste wijze is te beheren, is geen overbodige luxe. En juist daarom hebben we bij ICT een afdeling met ervaren software engineers die er voor zorgen dat de software van onze klanten en partners altijd up and running is!

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar engineers binnen de industriële automatisering die niet de hele dag achter hetzelfde bureau willen zitten, maar juist aan de slag willen op diverse locaties met complexe software!

Wat ga je doen?

Je houdt je vooral bezig met het onderhouden, verbeteren en wijzigen van besturingsoplossingen binnen de industriële automatisering. Als software engineer op deze afdeling ben je een schakel tussen de projectteams en de opdrachtgevers. Je onderhoudt intensief contact met beide partijen.

Je gaat aan de slag met korte projecten en krijgt veel afwisseling in je werkzaamheden. Zo vragen wij niet van jou om 1 pakket goed te kennen, maar juist allerlei software pakketten! Brede kennis is key in deze rol. 
 
Dat is nog niet alles!

 • In deze uitdagende functie krijg je te maken met uitdagende automatiseringsvraagstukken in de (petro)chemie, farmacie, voedingsmiddelensector, olie- en gaswinning en de water en infra wereld. Kortom elk domein komt wel een keer voorbij! 
 • Je bent veel op locatie van de opdrachtgevers te vinden in de regio van jouw voorkeur.
 • De controle over je agenda behoud jij zelf om ervoor te zorgen dat de klant de beste oplossing krijgt.

lees meer

Functie-eisen

Heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring als engineer in de industriële automatisering, bezit je goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en voldoe je aan de onderstaande voorwaarden?

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een technische richting
 • Ervaring met eeln of meerdere PLC/SCADA systemen, zoals Siemens S7 en PCS7, ABB Sattline, ABB 800xA, GE Fanuc of Modicon en/of iFIX, Wonderware InTouch en/of InBatch, WinCC, Cimplicity of Factory Link
  • Uiteraard begrijpen we heel goed dat je niet met alle systemen ervaring hebt! 
 • Oplossings– en servicegericht naar klanten en collega’s
 • In het bezit van een geldig rijbewijs
 • Flexibel, zelfstandig en gedreven
 • Bereid om stand-by diensten te draaien.

Pas jij in het totaalplaatje van de Service engineer industriële automatisering bij ICT? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en cv op!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

Dit hebben we jou te bieden

 • Goed salaris: je ontvangt een goed marktconform salaris
 • 13e maand: elk jaar een extra maandloon als vaste bonus
 • 29 vakantiedagen: met de vrijheid om dagen bij of te verkopen
 • Pensioenregeling: een goede regeling voor je oude dag
 • Leaseauto: of een vergoeding voor je eigen auto
 • Onkostenvergoeding: een netto bijdrage in werkgerelateerde kosten
 • Opleidingen: houd je kennis op peil in onze ICT Academy
 • Boekenbudget: koop een boek of hard- of software voor jezelf

lees meer

Bedrijfsomschrijving Over ICT Group
In 1978 werd ICT Group N.V. opgericht als specialist in de ontwikkeling van embedded oplossingen voor industriële toepassingen. In 2002 kreeg de naamloze vennootschap twee verschillende werkmaatschappijen: ICT Embedded en ICT Solutions. Deze werden in 2009 omgedoopt naar HUMIQ om vervolgens in 2012 verder te gaan onder de naam ICT Automatisering Nederland. ICT Group heeft de missie om herkend te worden als dé systeembouwer voor branchespecifieke en brancheoverschrijdende oplossingen en richt zich dan ook op het realiseren van efficiënte, flexibele en eenvoudige processen. Deze uitdaging gaat ICT Group voornamelijk aan binnen de domeinen Cities, Industries en Healthcare.

Werken bij ICT Group
De mensen van ICT Group staan dagelijks weer voor de uitdaging om complexe processen tot een werkend systeem te maken. Vervolgens is het de uitdaging om bestaande ICT oplossingen sneller, simpeler, duurzamer en effectiever te maken om het rendement te verbeteren. ICT Group gaat deze uitdaging graag aan met circa 1.400 medewerkers. Hoe ingewikkelder de projecten, hoe enthousiaster wij worden, en hoe ambitieuzer de doelstellingen, hoe hoger wij onze lat moeten leggen. Op deze manier is ICT Group erin geslaagd om al langer dan 40 jaar succesvol te zijn in de ICT en op industrieel gebied. Werken bij ICT Group betekent dat je gaat werken aan producten en projecten met slimme, innovatieve en integrale ICT oplossingen die jou persoonlijk uitdagen.

Vacatures ICT Group
Onder de vacatures van ICT Group vallen kansen in de categorieën Microsoft, Java, Embedded, PLC / SCADA / DCS & MES, Outsourced services, Staff, Testing / Agile en Project managers / Consultants. In onder meer Barendrecht, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Breda, Nieuwegein, Maastricht en Groningen worden uitdagingen aangeboden bij ICT Group. Bij ons bedrijf bestaan regelmatig nieuwe mogelijkheden voor onder meer .NET software developers, Angular ontwikkelaars, business consultants, software testers, solution architecten, Azure engineers en Java programmeurs. Er worden zowel young professionals als ervaren professionals gezocht, met name voor een fulltime dienstverband.

lees meer

Contactpersoon Jonathan van Oudheusden
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PLC Engineer in Oosterhout (NB)
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout (NB)