Vacature Projectleider/Lead consultant in de omgeving Utrecht

Utrecht

Atimo Personeelstechniek B.V.
  • Atimo Personeelstechniek B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij die enthousiaste lead consultant die ervoor zorgt dat onze projecten vlekkeloos worden afgerond en dat het in jouw team op rolletjes loopt? Dan zoeken wij jou! 

Wat ga je doen?
De lead consultant is verantwoordelijk voor de aansturing van een multidisciplinair team dat bestaat uit field engineers en implementatie consultants. Daarnaast wordt er op projectbasis gewerkt met inleenkrachten. De lead consultant is gezichtsbepalend in zijn coördinerende rol zowel naar de klant als naar de interne organisatie. Door goede communicatieve vaardigheden, praktijkervaring en inhoudelijke kennis op de verschillende vakgebieden kan de lead consultant effectief schakelen met de klant, het team en collega's. Je stuurt niet alleen op het proces, maar je bent daarnaast ook in staat om je in korte tijd je te bekwamen op de inhoud. De lead consultant heeft gemiddeld 30 projecten onder zijn hoede waarbij de projectgrootte en de doorlooptijd sterk variëren. Je moet goed kunnen schakelen en overzicht houden vanwege de verschillende fases van een project. 

Wat bieden wij?
Bij AtiQx kun je rekenen op een veelzijdige, afwisselende baan met groeimogelijkheden in een prettige en informele werksfeer. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en hebben om die reden aantrekkelijke studiemogelijkheden. 

Wij bieden je een goede beloning en dito secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een representatieve bedrijfsauto, een mobiele telefoon en laptop. We zorgen ervoor dat je na een gedegen inwerktraject aan de slag kunt! Jouw standplaats is Utrecht. 

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
• Hbo-opleiding en hbo-denkniveau
• Minimaal 2 jaar relevante werkervaring                                                                     
• Affiniteit met administratieve systemen en processen bij voorkeur in onze branche
• Kennis van moderne ICT-toepassingen;                                                                      
• Analytisch vermogen;

Soft skills
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Klantgerichtheid en overtuigingskracht
• Gestructureerd en procesmatig werken                                                                      
• Oplossingsgerichtheid                                                                                            
• Prestatiegericht werken                                                                                            
• Organisatietalent

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Bij voorkeur 5, maar minimaal 4 dagen beschikbaar
Bedrijfsomschrijving Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag & Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.

Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize® Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.

Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.

De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 60 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Project Manager in Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures