Contact

Atimo Personeelstechniek B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/023e33213fa2cbffefed21a2de8d467e75f11ecf67625dbb.jpg
Computerweg 1
3542DP Utrecht Utrecht NL

0346581870
Score: 9.9
Stemmen: 62

Atimo Personeelstechniek B.V.

Vacatures & Werken bij Atimo Personeelstechniek B.V.

Atimo Personeelstechniek B.V.
  • Atimo Personeelstechniek B.V.
  • Utrecht, Utrecht
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0346581870
Bekijk ICT vacatures

Atimo Personeelstechniek en TransQuest Tag Tracing Solutions zijn twee specialisten op hun eigen vakgebied en maken beiden deel uit van de AtiQx holding.
Atimo is specialist in urenmanagement. De Workforce Management software, Time-Wize Saphir, biedt een totaaloplossing rondom tijd. Denk hierbij aan onder andere aan- en afwezigheidsregistratie, werkorderregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording op projecten.
Transquest is gespecialiseerd in het ondersteunen van organisaties met het lokaliseren en beveiligen van mensen en middelen. Met haar softwareplatform ReQuest geeft TransQuest antwoord op de vraag: Wie of wat is waar op welk moment? Deze gegevens worden gebruikt voor onder andere BHV-management, toegangsmanagement, objectdetectie en werkplekregistratie.
De gezamenlijke organisatie, AtiQx, ontwikkelt alle software in eigen huis. Wij tellen circa 55 medewerkers en opereren vanuit Utrecht en Dordrecht.

Atimo Personeelstechniek B.V. Vacatures > 2 openstaande ICT vacatures
Software implementatie consultant
Utrecht MBO niveau 4 Junior/Medior/Senior
Atimo Personeelstechniek B.V.
Full stack developer / programmeur in de omgeving Utrecht
Utrecht HBO Medior
Atimo Personeelstechniek B.V.
Bekijk ICT vacatures