Vacature Microsoft systeembeheerder, 3 jaar ervaring, fantastische projecten, €3789 - €4378 - Leiden

Leiden

MostWare
 • MostWare Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Achter de kudde aanlopen is niets voor jou. Jij bent als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwste technologieën. Net als wij. Wij zijn early adopter van Microsoft clouddiensten en blijven altijd zo dicht mogelijk de Microsoft best practices. Aan jou als ambitieuze systeembeheerder de taak om onze klanten daarbij volledig te ontzorgen. Jij ondersteunt hen bij IT-problemen en realiseert slimme IT-oplossingen.

Onze beheerdienstverlening is alléén succesvol wanneer jij deze werkzaamheden adequaat en bekwaam uitvoert. Jij bent onze slimme systeembeheerder. Jij maakt er een sport van om alles net wat strakker en beter in te richten. Slimmer werken geeft je energie.

Jouw werk.
Als geen ander weet jij hoe slimme technologie het verschil kan maken. Daar help jij je klanten graag bij. De ene keer door je vast te bijten in een ingewikkeld IT-vraagstuk en de andere keer door samen met collega’s en leveranciers een compleet nieuwe infrastructuur in te richten. Dit doe je voor de meest uiteenlopende klanten, waardoor letterlijk geen dag hetzelfde is.

Jouw uitgebreide knowhow op het gebied van Microsoft-technologie komt je hierbij goed van pas. Evenals je communicatieve skills en organisatorische talent. Als het aankomt op IT-beheer ben jij namelijk het eerste aanspreekpunt voor klanten en andere betrokkenen. Samen met de klant bepaal je de prioriteit van projecten en verzoeken, zonder de verschillende belangen en mogelijkheden uit het oog te verliezen. Zo beweeg jij je soepel en professioneel op het snijvlak tussen klant en techniek.

Het team.
Jouw toekomstige collega’s van het Tech Team kunnen niet wachten om je te ontmoeten. Op ons moderne kantoor in Leiden (en op dit moment uiteraard thuis) krijg je alle ruimte om deze uitdagende rol zelf vorm te geven. Of zoals jouw toekomstige manager Alex Oosterom het omschrijft: “Eigen verantwoordelijkheid, een goede samenwerking, plezier in je werk en tevreden klanten staan bij ons voorop.”

Je werkt hierbij samen met collega systeembeheerders, servicedeskmedewerkers en een medewerker planning. Stuk voor stuk enthousiaste en gedreven mensen, die graag een stapje extra zetten. Voor elkaar én voor de klant.

Ook toetsen we meerdere keren per jaar de tevredenheid van onze collega's met een onafhankelijk "medewerkerstevredenheidsonderzoek" waarop we een prachtige 8.4 scoren, waar het gemiddelde op 7.0 ligt. En de dingen we kunnen verbeteren? Die pakken we gelijk aan!
 

lees meer

Functie-eisen
 • Ruime ervaring met Microsoft-technologie waaronder Microsoft 365 & Azure
 • HBO-werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in het beheer van Microsoft cloudproducten
 • De klant altijd op de eerste plaats
 • De drive om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Bruto € 3.789 - € 4.378 p/m
Overige info
 • Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega’s
 • Leaseauto, laptop en smartphone
 • Een opleidingsbudget en volop doorgroeimogelijkheden
Bedrijfsomschrijving Wij zijn MostWare.
Ons doel? Waarde toevoegen met slimme technologie.
Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant. Door verder te kijken dan de vraag die vandaag op tafel ligt. Daarbij zijn we niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Zo vinden we oplossingen die ook morgen en in de toekomst nog aansluiten bij jouw bedrijfsvisie. Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw moderne werkplek vorm te geven, slimme data wilt inzetten of de infrastructuur en veiligheid naar een hoger plan wilt tillen, MostWare is jouw partner op IT-gebied.

Implementatie, beheer en instructies van hightech oplossingen
Nu de cloud volwassenheid heeft bereikt, komen er iedere dag meer en meer hightech oplossingen bij. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen. Omdat we bovendien begrijpen dat je niet overal verstand van kunt hebben, doen we dat op een begrijpelijke manier. Ook de volledige implementatie, gebruikersinstructies en het beheer nemen we met plezier uit handen. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Beheerder in Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden