user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Geef jouw carrière als slimme system engineer een boost!

System EngineerICT Servicedesk Medewerker
MostWare
 • MostWare Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Hé slimme system engineer, wakker worden! Zit je nu alweer te slapen aan je bureau? Tijd voor een uitdaging waarbij jij jouw talenten écht kunt inzetten. Op een plek waar je werkt met de nieuwste software en technieken. En waar je bovendien de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en je carrière in de IT een boost te geven.

Jij hebt meer in je mars dan alleen maar het resetten van een wachtwoord. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom mag je bij ons je hersens laten kraken. Op onze high skilled servicedesk handel jij de meest uiteenlopende incidenten en verzoeken met de grootst mogelijke zorg af.

Jouw werk.

Jouw werk bestaat voor een groot deel uit luisteren, samenvatten en doorvragen. Zo voelt de klant zich gehoord en geholpen. Daarnaast zorg je ervoor dat alle tickets goed worden geregistreerd en dat ze de juiste prioriteit krijgen. Vervolgens ga je op zoek naar de best mogelijke oplossing voor de klant.
Kom je er zelf niet uit? Dan weet je binnen no-time de juiste collega te vinden die het wel lukt. De opvolging houd je natuurlijk scherp in de gaten.
Ook volg je trends, ontwikkelingen en afwijkingen op de voet en signaleer je achterstanden in het systeem. Verkoopkansen geef je meteen door aan de servicedeskmanager.

Het team.
Jouw bureaustoel staat al voor je klaar op ons kantoor in Leiden. Het team waar je komt te werken bestaat uit servicedeskmedewerkers, systeem- en netwerkbeheerders en een medewerker planning.

Aan het roer van dit ambitieuze twaalfkoppige team staat jouw toekomstige manager Alex Oosterom. Van hem krijg je alle vrijheid om deze rol zelfstandig in te vullen. Een goede samenwerking, plezier in je werk en tevreden klanten staan hierbij voorop. Ook krijg je veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen via onze MostWare Academy.

lees meer

Functie-eisen
 • In ieder geval een mbo 3-diploma richting ICT
 • Een paar jaar ervaring als servicedesk medewerker
 • Kennis van relevante Microsoft software
 • De klant altijd op de eerste plaats
 • Uitstekende communicatie skills

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Wij zijn MostWare
Ons doel? Waarde toevoegen met slimme technologie.
Bij MostWare geloven we dat iedere organisatie toegang moet hebben tot de mooiste IT-oplossingen. Daarom delen wij al sinds 1990 graag onze kennis en kunde. Inspireren met IT noemen we dat. Dat doen we altijd vanuit het oogpunt van onze klant. Door verder te kijken dan de vraag die vandaag op tafel ligt. Daarbij zijn we niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Zo vinden we oplossingen die ook morgen en in de toekomst nog aansluiten bij jouw bedrijfsvisie. Of je nu op zoek bent naar een manier om jouw moderne werkplek vorm te geven, slimme data wilt inzetten of de infrastructuur en veiligheid naar een hoger plan wilt tillen, MostWare is jouw partner op IT-gebied.

Implementatie, beheer en instructies van hightech oplossingen
Nu de cloud volwassenheid heeft bereikt, komen er iedere dag meer en meer hightech oplossingen bij. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de uitgebreide mogelijkheden van deze oplossingen. Omdat we bovendien begrijpen dat je niet overal verstand van kunt hebben, doen we dat op een begrijpelijke manier. Ook de volledige implementatie, gebruikersinstructies en het beheer nemen we met plezier uit handen. Zo maken wij met nieuwe technologie de werkdag leuker en beter. Voor onszelf én voor onze klanten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

• Een ambitieuze werkgever die graag investeert in jou en je collega’s
• Een meer dan prima salaris
• Uitstekende pensioenregeling
• Groeimogelijkheden. Aan jou om ze te benutten
• Laptop van de zaak

lees meer

Dennis Schellekens Contactpersoon Dhr. Dennis Schellekens
0648973725
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Leiden Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Leiden