user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature VBA Excel / Access ontwikkelaar (regio Utrecht)

Data Specialist
Studio Excel
 • Studio Excel Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 16 - 32 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ontwikkel je graag zelfstandig producten die impact maken? Ben je een deskundige in het programmeren met VBA in Excel en Access? Kom ons team versterken en bouw mee aan uitdagende IT projecten!

Bij Studio Excel worden we dagelijks geconfronteerd met complexe, maar vooral ook leuke vraagstukken: hoe kun je als schip veilig doorvaren bij laag tij? Hoe vertaalt GPS data zich naar gewerkte uren? Hoe kun je efficiënter margarine afvullen? Stuk voor stuk vragen waar wij bij Studio Excel energie van krijgen! We zijn een snelgroeiend bedrijf met een hecht team; samen zijn we verantwoordelijk voor succes, maar tegelijkertijd bieden we iedereen de vrijheid om zelf met ideeën en oplossingen te komen.

We staan dan ook voor veel meer dan alleen programmeren! We excelleren juist in het vertalen van goede ideeën naar een software oplossing op maat. Afhankelijk van het probleem kan deze oplossing in Excel, Access of zelfs desktop-based of web-based software worden gebouwd. Doordat wij niet alleen de software maar ook de achterliggende bedrijfsvoering begrijpen, blijven onze klanten bij ons terugkomen voor advies. Naast programmeren kun je je dus ook ontwikkelen in de consulterende rol.

lees meer

Functie-eisen Als VBA developer bij Studio Excel ga je in de volgende rollen te werk:
 • Je bouwt zelfstandig geheel nieuwe applicaties en levert deze vervolgens op aan de klant. In dit traject begeleid je de klant van A tot Z. Enerzijds zorg je ervoor dat de klant een prettige ervaring met de oplevering heeft, anderzijds draag je er ook zorg voor dat de klant zijn kant van de verplichtingen nakomt.
 • Daarnaast ga je de pool van bestaande applicaties beheren: soms is er een urgent incident of heeft een klant een nieuwe vraag. Jij staat dan de klant te woord en zorgt ervoor dat zij weer met hun bedrijfsvoering verder kunnen.
 • Mettertijd gaan we je ook uitdagen om nieuwe klanten in het beginstadium te woord te staan. Je gaat bij ze op bezoek en neemt de klant mee in ons enthousiasme voor Excel en vertaalt zijn wensen in een ontwerp en prijs. We zoeken dus iemand die er niet voor terugdeinst om het gezicht van Studio Excel te zijn en zorgt dat potentiële klanten kiezen voor een samenwerking met ons.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Onder ons ontwikkel je je van een enthousiaste programmeur tot een senior ICT-er. Je wordt dé specialist op het gebied van bedrijfsapplicaties. Je gaat langzaam je kennis uitbreiden naar andere domeinen (ux design, herbruikbare code, object georiënteerd programmeren) en/of andere programmeertalen (SQL Server, C#). We bieden je vrijheid en verantwoordelijkheid, maar ook begeleiding in het groeiproces en een team om mee te sparren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Ben je loyaal naar mensen, zorgvuldig met coderen en bezit je een abstract denkniveau? Stuur dan je sollicitatie, waarin je in 3-5 punten je motivatie en/of ervaring uiteenzet, voorzien van je CV. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort als onze nieuwe teamgenoot!

lees meer

Contactpersoon Dhr. Bas Meijerink
030 22 70 313
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Utrecht Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht