Vacature Software Tester - Apeldoorn

Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare
 • PinkRoccade Healthcare Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als jij software test, haal je elke bug boven tafel, verhoog je de kwaliteiten en maak je jouw IT-carrière waar.

Met jouw testskills ben je het geweten van onze organisatie.
Bij PinkRoccade GGZ werken we samen aan de GGZ-instelling van morgen. Dit doen we met ons elektronisch cliënt dossier mijnQuarant. Ongeveer 35.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons ECD mijnQuarant bestaat uit de digitale werkplek voor de zorgprofessional, de cliënt en de ondersteuning. Deze is opgebouwd uit vele modules waaronder dossiervoering, agenda, zorgplanning, zorgadministratie, behandelaar/ cliënten portaal, backoffice, interfaces, business intelligence en mobiele apps. Met zo’n groot marktaandeel lever jij een cruciale (maatschappelijke) bijdrage en heb je écht impact op de GGZ.
Het kan natuurlijk zijn dat mijnQuarant nog geen bekende applicatie is voor jou. Geen zorgen, in deze functie leer je de suite door en door kennen. Zodra jij alle ins & outs weet, ben jij de vraagbaak voor de afdeling en ga je goed voorbereid het gesprek aan met onze interne en externe klanten. Jij begeleidt onze klanten en voert samen met hen tests uit. Ontwikkelde software gaat de deur niet uit zonder dat jij – of een van je collega’s – deze hebt getest en akkoord bevonden.
Je bent het geweten van de organisatie en bepaalt of de ontwikkelde software voldoet aan de eisen. Want als onze software niet goed werkt heeft dat impact op de behandeling van cliënten. Denk bijvoorbeeld aan een medicatiedossier dat niet beschikbaar is waardoor niet geraadpleegd kan worden welke medicatie iemand nodig heeft. Dat zal jou niet gebeuren! Met jouw buitengewone testskills test je alle hoeken van onze software en dat wat kan omvallen, analyseer je op zo’n manier dat je een oplossing vindt. En daarin neem je iedereen mee. Je creëert draagvlak en bent de schakel tussen de klant en onze teams. Je pakt aan, zoekt altijd samen naar de juiste oplossing en schrikt niet van een deadline. Als succesvolle tester zet jij jouw expertise, gevoel voor humor en precisie in bij het:
 • maken van testplannen, reviewen van ontwerp en uitvoeren van testen met je team.
 • analyseren van klantbevindingen. Dit doe je niet alleen, maar samen met je collega’s van consultancy en customer care.
 • uitvoeren van acceptatietesten samen met de klant. Jij bent de adviseur van de klant en begeleidt de klant in het testproces.
 • meedenken over de juiste oplossingen, het ontwerp, de bouw van software, de gebruikersvriendelijkheid, de kwaliteit van het testproces en meer.
 • Werken aan de kwaliteit van onze software, onder meer door deel te nemen aan testautomatisering.
Stilstaan is geen optie. Zeker niet wanneer je nét zo ambitieus bent als wij.

Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
Op het kantoor van PinkRoccade GGZ in Apeldoorn staan je bureaustoel en laptop al op je te wachten. Door de flexibele tijden kun je vaak zelf bepalen hoe laat je start. Efficiëntie staat bij ons voorop.
Je collega’s zijn inhoudelijk sterk en zijn echte experts van het product. Zonder groen licht van het testteam worden eindproducten niet geleverd. Nooit.
De gedrevenheid van dit hechte en warme team is groot en je collega’s weten precies waarom ze het doen. Er wordt hard gewerkt en de druk van het maatschappelijk belang is voelbaar. Toch is er altijd ruimte en tijd voor humor en gezelligheid.
Binnen R&D staat het delen van kennis en ervaring centraal. Transparantie, openheid en zelfstandigheid zijn dan ook een bepalende factor als we kijken naar de match tussen jou en de teams. Er is veel vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf vorm te geven aan jouw succes.
Het testteam valt onder PinkRoccade GGZ, dat op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend internationaal netwerk van Vertical Market softwarebedrijven (bedrijven met software producten voor specifieke markten). TSS in Europa kent nu al op zo’n 50 VMS-bedrijven, ruim 2000 ervaren specialisten en het aantal bedrijven neemt snel toe.
TSS is onderdeel van Constellation Software Inc (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld in Verticale Markt Software. TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma’s gericht op leiderschap. Jouw ambities waarmaken? Binnen PinkRoccade GGZ, TSS en CSI zijn de groeimogelijkheden eindeloos.

Wat krijg je terug voor jouw inzet?
De maatschappelijke bijdrage die je in de rol van tester levert is belangrijk,  , maar omdat ook de rekeningen betaald moeten worden en een goede werk-privébalans belangrijk is, spreken onderstaande arbeidsvoorwaarden (op basis van een 40-urige werkweek) je zeker aan:
 • een goed salaris dat aansluit bij je kennis en kunde.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen.
 • een goede pensioenregeling.
 • laptop en telefoon van de zaak.
 • een jaarlijkse bijdrage van € 450 bruto.
 • goede mogelijkheden om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen een goede reiskostenvergoeding.
 • een prestatieafhankelijke winstdeling waar jij van profiteert.
 • 8% vakantiegeld voor een prachtige vakantie binnen of over de grens.
 • een functie waar geen dag hetzelfde is door een grote diversiteit in jouw werkdagen.
 • de mogelijkheid tot deelname aan collectieve verzekeringen, omdat we ook op dat vlak voor je willen zorgen.
 

lees meer

Functie-eisen Wij matchen met elkaar als jij
 • een hbo-diploma op zak hebt, bij voorkeur in een bètarichting.
 • een goede basis hebt gelegd binnen het testvak.
 • je ISTQB op zak hebt of deze graag wilt halen.
 • kennis hebt van scrum.
 • een tikkeltje eigenwijs bent, je niet omver laat blazen en alles wil weten over testautomatisering.
 • binnen een uur van jouw huis naar ons kantoor in Apeldoorn kunt reizen.
 • betrokken en resultaatgericht bent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Ben jij het geweten van onze organisatie?
Neem meteen contact op met Nienke Struijk zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een kopje koffie (of thee), voor een eerste kennismaking.

Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06 – 10451064 of [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

lees meer

Bedrijfsomschrijving PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Nienke Struijk
0610451064
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Agile Tester in Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn