Vacature Applicatie Support Specialist EPD - Apeldoorn

Apeldoorn

PinkRoccade Healthcare
 • PinkRoccade Healthcare Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Jij zorgt voor onze klanten en wij zorgen ervoor dat jij aan je eigen carrière kan werken.
Bij PinkRoccade GGZ werken we samen aan de GGZ-instelling van morgen. Dit doen we onder andere met ons elektronisch patiënt dossier: de mijnQuarant suite. Ongeveer 33.000 van de 89.000 zorgprofessionals binnen de GGZ werken dagelijks met ons EPD. De mijnQuarant suite bestaat uit de digitale werkplek voor de zorgprofessional (dossiervoering, zorgplanning en complexe zorgadministratie), webportaal voor patiënten, backoffice systeem, mobiele apps voor de zorgprofessionals en business intelligence oplossingen. Met meer dan een derde marktaandeel lever jij een cruciale bijdrage en heb je écht impact op de GGZ. Hierdoor werk jij mee aan de GGZ-instelling van morgen en zo realiseer je een maatschappelijke bijdrage.

Jouw steentje bijdragen aan de zorg.
Dat is precies wat je gaat doen als Applicatie Support Specialist EPD. Jij staat aan de kant van onze klant. Jij wordt expert en helpt klanten met ons EPD mijnQuarant. Jouw contactpersonen werken voornamelijk op de afdeling Functioneel Beheer bij onze klanten. Wetgeving, facturering, proces, IT, geen vraag is jou te gek, geen stap is jou te ver. Jij zorgt er binnen onze eigen organisatie voor dat consultancy, ontwikkeling, sales en management doen wat zij moeten doen om onze klant zo goed mogelijk bij te staan in het gebruik van mijnQuarant.

Dit doe je ook om de klantverwachting te overtreffen:
 • Proactief op onze klanten afstappen. Je helpt ze dus eigenlijk met alles. Is er een nieuwe wetgeving dan help je in het proces, komt een factuur verkeerd uit het systeem, dan los jij dat op. Je hoeft echt niet alles zelf te weten maar je weet precies waar en hoe je intern de informatie kunt achterhalen.
 • Meedenken over trainingen en ze door het EPD coachen.
 • Vragen en storingen afhandelen. Je analyseert problemen, komt met oplossingen en werkt samen met de ontwikkelafdeling. Je handelt tweede- en derdelijns incidenten af.
 • Aan de slag met verbetervoorstellen, zodat wij onze klantverwachting kunnen overtreffen.
 • Onze ontwikkelafdeling ondersteunen bij het testen van software. Jij weet het beste wat jouw klant verwacht.
 • Je kennis delen met collega’s en klanten. Jouw motto is dan ook “Ervaring delen is kennis vermenigvuldigen”. Je zoekt de samenwerking op en bent de schakel tussen de klant en de afdelingen consultancy en development.
Dit alles én meer doe je op kantoor in Apeldoorn
Op het kantoor van PinkRoccade GGZ in Apeldoorn staan je bureaustoel en laptop al op je te wachten. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het product en de klanttevredenheid. Je collega’s zijn inhoudelijk sterk en zijn echte experts van het product. De gedrevenheid van dit team is groot en je collega’s weten precies waarom ze het doen. Er wordt hard gewerkt en het maatschappelijk belang is voelbaar. Toch is er altijd ruimte en tijd voor humor en gezelligheid.

Niet alleen werk je aan de GGZ-instelling van morgen. Ook werk je aan jouw carrière van morgen. Deze rol biedt volop doorgroeimogelijkheden binnen Customer Care, maar ook daarbuiten.
Het Customer Care team valt onder PinkRoccade GGZ, dat op haar beurt weer hoort bij Total Specific Solutions (TSS): een snelgroeiend internationaal netwerk van Vertical Market softwarebedrijven (bedrijven met software producten voor specifieke markten). De teller van TSS in Europa staat nu al op zo’n 50 VMS-bedrijven, ruim 2000 ervaren specialisten en het aantal neemt snel toe. TSS is onderdeel van Constellation Software Inc (CSI), het grootste beursgenoteerde bedrijf ter wereld in Verticale Markt Software. TSS organiseert vanuit haar academy verschillende programma’s gericht op leiderschap. Jouw ambities waarmaken? Binnen PinkRoccade GGZ, TSS en CSI zijn de groeimogelijkheden eindeloos.

lees meer

Functie-eisen Wij matchen met elkaar als jij
 • hbo-werk- en -denkniveau hebt.
 • enige ervaring hebt als bijvoorbeeld technisch beheerder, functioneel beheerder of op het gebied van customer support. Bij ons kun je groeien en jezelf verder ontwikkelen.
 • communicatief sterk bent.
 • een dienstverlenende instelling en hoog analytisch vermogen meebrengt.
 • kennis van ITIL is wenselijk.
 • betrokken en resultaat,- en klantgericht bent.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving PinkRoccade Healthcare draagt dagelijks bij aan een betere zorg in de Nederlandse ziekenhuizen, bij de GGZ en in de care-sector (ouderen- en gehandicaptenzorg). Dat doen we in de basis door IT-oplossingen en diensten te bieden voor een efficiënter zorgproces. Maar ook buiten de zorg kunnen organisaties profiteren van een aantal van onze oplossingen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

een goed salaris, omdat we ons realiseren dat dit geen makkelijke taak is.
Overige info Wat jij van ons mag verwachten
 • (zicht op) een vaste aanstelling.
 • een laptop en telefoon van de zaak, zodat je goed bereikbaar bent.
 • 26 vakantiedagen per jaar en je kunt er nog eens 12 dagen extra bijkopen.
 • een pensioenregeling, altijd handig voor later.
 • 8% vakantiegeld voor een welverdiende vakantie.
 • de kans om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen voor jouw toekomst.
 • een jaarlijkse bijdrage van € 450,- bruto.
 • een prestatieafhankelijke winstuitkering.
 • toegang tot onze collectieve verzekeringen. Omdat we ook op dat vlak goed voor je willen zorgen.
 • reiskostenvergoeding.

Ben jij ondernemend genoeg voor de vacature Applicatie Support Specialist EPD?
Neem meteen contact op met Nienke Struijk, zij is de bevlogen recruiter die staat te springen om jouw sollicitatie. Ziet Nienke voldoende raakvlakken? Dan ontmoeten jullie elkaar binnenkort, onder het genot van een kopje koffie (of thee), voor een eerste kennismaking

Vragen over de vacature? Nienke weet het antwoord (of achterhaalt dit). Contact haar via of 06-10451064.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld. Aan het ongevraagd (zonder schriftelijke toestemming van PinkRoccade Healthcare) toesturen van CV’s, profielen of anderszins kunnen geen enkele rechten worden ontleend.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Nienke Struijk
0610451064
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn