user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Enterprise Architect Den Haag

Business (Solution) Architect
MN
 • MN Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vacature Enterprise Architect Den Haag Als Enterprise Architect bij MN weet jij het IT-landschap van vandaag klaar te stomen voor de pensioenwerkelijkheid van morgen. Jij hebt de drive om samen met zes collega’s een ‘droomarchitectuur’ op te stellen en deze samen tot werkelijkheid te maken.

De rol
Als Enterprise Architect bij MN doe jij waar je goed in bent: bouwen aan en verbeteren van het bestaande architectuurlandschap. Dat gaat niet alleen om de situatie op korte termijn, maar juist ook om het conceptualiseren en realiseren van toekomstbestendige architecturen voor de business. Jij werkt daarom:
 • In tandem met de business en IT;
 • Op diverse niveaus, van de werkvloer tot het Executive committee;
 • Voor diverse businessdomeinen, zoals pensioenen, verzekeren, vermogensbeheer, maar ook stafdiensten, of klantportalen.

Jouw rol is een mix van MN-breed én domein-specifiek architectuurwerk, proactief stakeholdermanagement en het aanjagen van veranderingen en innovaties.
Soms zoom je in op vernieuwing van de enterprise-architectuur. Je definieert dan strakke kaders en stuurt op toekomstvastheid en veiligheid. Andere keren verdiep je jezelf in een businessdomein. Dan ben je meer op informatie- en applicatieniveau bezig om oplossingsrichtingen en kaders op te stellen. Uiteraard signaleer je te allen tijde technologische kansen en/of bedreigingen en gids je ons op de weg naar business succes.

Jouw werkomgeving
Op ons kantoor in hartje Den Haag maken zo’n 990 MN’ers zich sterk voor het pensioeninkomen van ongeveer 2 miljoen deelnemers. Jij komt terecht in het Enterprise Architectuur team. Daar werk je elke dag met zes ervaren collega’s aan verbetering voor onze klanten. Onze Architecten willen het elke dag beter doen en gaan uitdagingen samen aan. De sfeer is open, pragmatisch, informeel en samenwerkingsgericht.

lees meer

Functie-eisen Jouw profiel
Als conceptueel sterke architect wil jij de uitdagingen en puzzels van MN oplossen. Je combineert hiervoor jouw diepgaande kennis van architectuurkaders met je passie voor nieuwe technologie. Ook zoek je altijd naar verbeterkansen, die je durft op te volgen.

Achtergrond en competenties
 • Wo-achtergrond met minimaal 3 jaar ervaring als IT- of Enterprise Architect;
 • Ervaring met architectuur op Enterprise- (strategische uitgangspunten, principes, richtlijnen) en Project/Domein niveau (PSA’s);
 • Brede IT-kennis en ervaring, zowel met pakketlandschappen als met maatwerk;
 • Gewend om met business stakeholders en IT-ontwikkelaars en -beheerders te schakelen;
 • Kennis van pensioenen en/of vermogensbeheer? Dat is zeker een pluspunt.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Op ons kantoor Den Haag maken zo’n 990 MN’ers zich sterk voor het pensioeninkomen van ongeveer 2 miljoen medewerkers uit de maakindustrie en maritieme sector. Dat doen we door een vermogen van € 130 miljard euro met oog voor rendement, mens en milieu te beheren. En door alle stakeholders open te informeren over onze ambities en uitdagingen. We denken en praten graag over wat we voor onze klanten willen verbeteren, maar krijgen nog meer energie van het waarmaken van die plannen. Als MN’er mag je rekenen op een moderne werkomgeving, inclusief ontwikkelkansen en een bedrijfsrestaurant met uitzicht op de Haagse skyline.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.900 p/m

Als MN’er mag je rekenen op
• Salaris van maximaal € 5.900,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week;
• Een fulltimebaan. Bij MN is dit 36 uur. Werk je liever 40 uur? Ook dat is mogelijk;
• Vele opleiding- en cursusmogelijkheden, zodat jij je talenten verder kan ontwikkelen;
• Moderne werkomgeving mét uitzicht op de Haagse skyline;
• Vele extra faciliteiten, zoals een in-house sportschool, bedrijfsrestaurant;
• Volledige vergoeding als je met het ov reist. Zo stimuleren wij een kleinere ecologische footprint;
• Flexwerken behoort tot de mogelijkheden. Zowel qua werktijden als af en toe thuiswerken.

lees meer

Overige info Contact
Solliciteer via de button. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek laten we je meteen je nieuwe werplek zien, onder het genot van een mok koffie, thee of iets anders. 

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Euredice Fabri
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Den Haag Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag