user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior IT medewerker

SysteembeheerderICT Medewerker
Dille & Kamille
  • Dille & Kamille Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Junior IT-medewerker bij Dille & Kamille houd je je bezig met ICT- installatie, ondersteuning, beheer en onderhoud. Denk hierbij aan de installatie van basisnetwerk apparatuur zoals routers, switches en basistelefonie. Maar ook de installatie en configuratie van informatica en randapparatuur zoals printers, Pc’s, laptops en standaard software.
Je vindt het leuk om basisproblemen met betrekking tot hardware en software op te lossen. Je registreert daarnaast ook de dagelijkse taken en incidenten, en volgt deze op. Ook beheer en monitor je de gebruikers, platformen, accounts, systemen en servers.

lees meer

Functie-eisen Affiniteit met IT en een MBO diploma in de richting van ICT, systeembeheer of informatica. Je bent communicatief vaardig en hebt een klantgerichte instelling. De Nederlandse taal beheers je goed. Daarnaast beschik je over het volgende:
- Goede kennis van Office-applicaties
- Basiskennis besturingssystemen (m.n. Windows) en netwerken
- Communicatief vaardig en klantgericht
- Kennis van MacOS, DNS-records en SAP is een pré
- Kennis van programmeertalen is een pré (ABAP/SQL/C++/PHP/Powershell/Linux)
- In het bezit zijn van rijbewijs B

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Dille & Kamille is een groeiend bedrijf dat al sinds 1974 bestaat. Inmiddels zijn er 31 winkels in Nederland en België, en een uitgebreide webshop. Het concept van de allereerste winkel, het geloof in natuurlijke eenvoud en de bijzondere mix van artikelen voor huis, tuin en keuken, staan nog steeds als een huis. Dille & Kamille heeft alle modegrillen, economische crises en veranderende denkbeelden overleefd en bloeit als nooit tevoren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Dille & Kamille biedt jou een goed salaris met leuke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, cadeauregelingen, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, doorgroeimogelijkheden, 24 vakantiedagen en uiteraard personeelskorting op het gehele assortiment.
Wij zorgen voor een lekkere lunch in onze gezellige kantine. Het hoofdkantoor van Dille & Kamille is gevestigd in een oud Amsterdams pand in hartje Amsterdam en is op 5 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal. We hebben een informele werkomgeving, waarbij ruimte is om jezelf te ontwikkelen. In overleg kan er ook thuis worden gewerkt. Reizen naar locatie kan voorkomen.

lees meer

Contactpersoon Dhr. R. Marico
0202460365
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam