Vacature System Engineer Internet of Things - Amsterdam

Amsterdam

Arkitech International BV
  • Arkitech International BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Innovatieve en hightech oplossingen voor een duurzame scheepvaart industrie. Dat is waar onze Software Development afdeling hard aan werkt. Om de kwaliteit van onze systemen te verbeteren zijn we op zoek naar een enthousiaste System Engineer Internet of Things die zelf het voortouw neemt.

Wat ga je precies doen?
Als System Engineer IoT houdt je je onder andere bezig met (platform) software testen voor bestaande en nieuwe systemen. Jouw andere werkzaamheden zijn veelzijdig. Denk aan geautomatiseerde, handmatige en duurtesten, het maken van testopstellingen met hardware componenten, het uitvoeren van simulaties, het bepalen van nieuwe testaanpakken en het schrijven van testrapportages. Je denkt na over de impact en risico’s voor onze klanten en zoekt de samenwerking op met test engineers uit ander team.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij als professional?
We zoeken bij voorkeur iemand met zo’n 3 jaar ervaring als allround tester die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een high-tech werkomgeving. Achtergrond in HBO werk- en denkniveau, richting ICT: Technische Informatica, cyber security of vergelijkbaar; Ervaring in opzetten en inrichten van technische test omgeving waarbij wordt gewerkt met onder andere VMWare en Linux OS (installatie, configuratie, command line, setting modificatie en scripting); Praktische kennis met remote access VPN-oplossingen zoals IPSEC, PKI SSL en OpenVPN; last but not least: kennis van industriële netwerken is een pré!

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Arkitech International BV

De grootste cruiseschepen ter wereld duurzamer maken? Dat is wat Arkitech doet! Door middel van Big Data en IOT maken we cruise schepen slimmer!. We ontwikkelen innovatieve oplossingen waardoor we aanzienlijke energiereducties realiseren. Met als resultaat minder brandstof verbruik en lagere uitstoot van schadelijke stoffen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Indicatie EUR 3.500 per maand
Overige info Mocht je hier niet helemaal voldoen, solliciteer dan ook vooral!!!

Wij gaan de komende tijd namelijk gewoon door met groeien, net als jij!

Wat voor ons voorop staat:
o Je kunt je vinden in de missie van Arkitech en wilt graag werken aan producten die bijdragen aan een duurzamere wereld;
o Je neemt graag initiatief;
o Het werken in teamverband spreekt je erg aan;
o IoT is helemaal jouw ding;
o Je zet je goede communicatie skills in om teamresultaten te bereiken;
o Niet onbelangrijk voor de samenwerking is dat je goed Nederlands en Engels spreekt en schrijft;
o Én niet vergeten: naast het werken aan productontwikkeling, geven wij jou ook vooral de ruimte om te werken aan je eigen ontwikkeling.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Patrick America
0206759463
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam