Vacature Werkplekbeheerder/servicedesk medewerker (detachering) - Amsterdam

Amsterdam

Socia ICT
 • Socia ICT Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In de rol van Werkplekbeheerder zal je afwisselend bij verschillende klanten van Socia gedetacheerd worden. Het kan om zowel korte als langdurige projecten gaan. Je bent voor deze klanten hét gezicht van Socia en biedt ondersteuning bij ICT gerelateerde vraagstukken. Typische werkzaamheden bestaan uit het helpen van eindgebruikers, het voorbereiden van nieuwe werkplekken of IT diensten en het installeren van werkplekken en/of randapparatuur. Je bent in staat om zelfstandig en zelfsturend te werken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Voor je het weet, heb je zelfs je eigen leaseauto bij elkaar gewerkt!

Heb je tussen je projecten in tijd over en wil je snel doorgroeien? Dan krijg je van ons de mogelijkheid om ICT gerelateerde trainingen te volgen. Vooraf bespreken wij wat je wil bereiken en in welk tempo je jouw doelen wil gaan behalen.

lees meer

Functie-eisen Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om voor verschillende klanten te werken. Je hebt een flexibele en proactieve houding en ziet geen problemen, maar uitdagingen. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van eindgebruikers en gaat niet voor half werk. Ook zie je snel wat er van je wordt verwacht vanuit onze klant zodat je op de juiste manier te werk kan gaan.

Overige eisen:
 • Je hebt een afgeronde MBO 4 ICT opleiding;
 • Je beschikt over werk/stage ervaring in een beheer en/of servicedesk functie (1-3 jaar);
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ruime ervaring met het configureren van Windows systemen;
 • Je hebt affiniteit met het configureren van iOS en Android apparaten;
 • Je hebt een passie voor ICT en bent leergierig.
Praktisch:
Om te mogen starten met je dienstverband verlangen wij een VOG-verklaring. Als wij matchen ontvang je voor aanvang een aanvraag vanuit Socia. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Socia adviseert en ondersteunt zelfstandige ondernemers, midden- en kleinbedrijf en grootzakelijk al sinds 2003. Of het nu gaat om het leveren van soft- en hardware, het beheer van de ICT-omgeving of complexere vraagstukken.

Wij benaderen iedereen met hetzelfde enthousiasme en dezelfde motivatie. Altijd vanuit het perspectief van de klant, met de toekomst van de organisatie in het vizier. Dat is ons streven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.700 - € 2.300 p/m

Socia biedt jou een marktconform salaris.
Overige info Bedrijfscultuur
Bij Socia vinden wij het belangrijk om niet alleen passie voor ICT te hebben, maar vooral ook affiniteit met het bedrijf. Daarom zal je regelmatig welkom zijn bij de vrijdagmiddagborrel of op leuke bedrijfsuitjes. Liever af en toe een volledige dag intern werken is natuurlijk ook geen probleem. Je zal in dit geval veelal bezig zijn met studeren, assembleren. En even ontspannen tijdens een drukke dag? Dat kan altijd in je pauze. Er zijn genoeg mogelijkheden zoals tafeltennis, racen op onze simulator, FIFA spelen of VR-gamen. Of je gebruikt je tijd om je collega’s beter te leren kennen tijdens je lunch bij bijvoorbeeld de Mac of gewoon op kantoor.

Arbeidsvoorwaarden
Socia biedt jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij een reiskostenvergoeding en wekelijkse lunchbijdrage.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
 

lees meer

Contactpersoon Dhr. J. Boegem
0031625004476
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amsterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam