Vacature Werkplekbeheerder/servicedesk medewerker (detachering)

in Amsterdam

Servicedesk Medewerker ICT
Socia ICT
 • Socia ICT
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract / Detachering / Freelance
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving In de rol van Werkplekbeheerder zal je afwisselend bij verschillende klanten van Socia gedetacheerd worden. Het kan om zowel korte als langdurige projecten gaan. Je bent voor deze klanten hét gezicht van Socia en biedt ondersteuning bij ICT gerelateerde vraagstukken. Typische werkzaamheden bestaan uit het helpen van eindgebruikers, het voorbereiden van nieuwe werkplekken of IT diensten en het installeren van werkplekken en/of randapparatuur. Je bent in staat om zelfstandig en zelfsturend te werken en kunt hoofdzaken van bijzaken onderscheiden. Voor je het weet, heb je zelfs je eigen leaseauto bij elkaar gewerkt!

Tussen je projecten in, krijg je de mogelijkheid om bij te leren. Met behulp van onze online IT academy kun je verschillende certificaten behalen en op deze manier groeien in het bedrijf. Het voordeel? Jij bepaalt het tempo van leren. Voor aanvang van het dienstverband geef je namelijk zelf aan wat je leerdoelen zijn.

lees meer

Functie-eisen Het belangrijkste is dat je het leuk vindt om voor verschillende klanten te werken. Je hebt een flexibele en proactieve houding en ziet geen problemen, maar uitdagingen. Je haalt voldoening uit het ondersteunen van eindgebruikers en gaat niet voor half werk. Ook zie je snel wat er van je wordt verwacht vanuit onze klant zodat je op de juiste manier te werk kan gaan.

Overige eisen:
 • Je hebt een afgeronde MBO ICT opleiding;
 • Je beschikt over werk-/stage ervaring in een beheer en/of servicedesk functie;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ruime ervaring met het configureren van Windows systemen;
 • Je hebt affiniteit met het configureren van iOS en Android apparaten;
 • Je hebt een passie voor ICT en bent leergierig.
Praktisch:
Om te mogen starten met je dienstverband verlangen wij een VOG-verklaring. Als wij matchen ontvang je voor aanvang een aanvraag vanuit Socia. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Socia adviseert en ondersteunt zelfstandige ondernemers, midden- en kleinbedrijf en grootzakelijk al sinds 2003. Of het nu gaat om het leveren van soft- en hardware, het beheer van de ICT-omgeving of complexere vraagstukken.

Wij benaderen iedereen met hetzelfde enthousiasme en dezelfde motivatie. Altijd vanuit het perspectief van de klant, met de toekomst van de organisatie in het vizier. Dat is ons streven.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.700 - € 2.400 p/m

Socia biedt jou een marktconform salaris.
Werkplekbeheerder/servicedesk medewerker (detachering)
Score: 9.3
Stemmen: 31

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Amsterdam