Vacature Microsoft 365 Specialist - Zwolle

Zwolle

Isential IT Professionals
  • Isential IT Professionals Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Microsoft 365 Specialist
Ben jij de enthousiaste en communicatieve Microsoft 365 specialist die wij zoeken?

Jij weet natuurlijk alles van Microsoft 365, houdt van afwisseling in je werk en wil jezelf blijven ontwikkelen. Zie jij jezelf op termijn ook nog eens werken als Senior Consultant of Trainer Microsoft 365? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Jouw rol
Je komt bij Isential te werken bij verschillende opdrachtgevers waar je mooie opdrachten uitvoert en tegelijkertijd werkt aan de certificeringen die je nodig hebt om de beste in jouw vakgebied te blijven. Je ondersteunt en adviseert de opdrachtgevers bij de inrichting, migratie en het beheer van (nieuwe) Microsoft omgevingen. Afhankelijk van de status van het project ga je je bezig houden met het vastleggen van een eisen en wensenoverzicht, de vertaling naar een technische en/of functionele inrichting, het inrichten van de nieuwe omgeving en/of het leveren van nazorg na het live gaan. Ook mag je je bezighouden met het bepalen van de visie op verschillende Microsoft 365 componenten binnen de Isential werkgroep om op die manier de dienstverlening steeds verder door te ontwikkelen.

Omdat wij jouw ontwikkeling heel serieus nemen gaan we graag samen met jou in gesprek over waar je naar toe wilt groeien. Wil je over een aantal jaar aan de slag als Trainer of Consultant? We zorgen er samen voor dat dit gaat lukken. En het leuke is: daarvoor hoef je niet over te stappen naar een andere organisatie, want bij Isential zijn genoeg doorgroeimogelijkheden!

lees meer

Functie-eisen Wat maakt jou geschikt voor deze baan?
Aan de hand van jouw reeds opgedane kennis en ervaring, in combinatie met je ambities gaan we kijken welke functies binnen Isential interessant zijn en aansluitend kijken we welk groeipad we kunnen bepalen. Doordat wij graag meedenken over, en de mogelijkheden hebben bij te dragen aan, jouw loopbaanontwikkeling zijn wij zowel op zoek naar Junior en Medior Microsoft 365 specialisten.

Jij hebt minimaal:
* Een afgeronde HBO (IT) opleiding
* 1-3 jaar relevante werkervaring met het implementeren van Microsoft 365 onderdelen. (Office 365, Windows 10, Teams, Sharepoint, Azure AD, etc.)
* Een of meerdere certificaten of een volledige MCSA Office 365- of Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator certificering.
* Een Modern Desktop Administrator Associate (MD-100/MD-101) is een pré.
* Je bent communicatief vaardig en creatief in het vinden van oplossingen
* Je spreekt goed Nederlands en als je je ook in het Engels goed kunt redden is dat een pré.
* rijbewijs B

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De basis van Isential is ruim 25 jaar geleden in een zomerhuisje in Doornspijk gelegd als HTS-stageproject. Vanuit dit project ontstond er een bedrijf in de verkoop, reparatie en onderhoud van computersystemen. Met één onverwachts telefoontje ontstond het idee voor Isential: Er was vraag naar mensen die les konden geven in de ‘geheimen’ van computers. Van daaruit ging het snel: de organisatie groeide hard en inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé opleidings- en detacheringspecialist voor de IT-industrie. We detacheren ervaren IT professionals voor specifieke projecten bij IT-dienstverleners en we voeren zelf projecten uit in onze projectorganisatie. Daarnaast zetten we eigen en extern ingehuurde IT-docenten in voor opleidingstrajecten bij toonaangevende IT-dienstverleners en in het IT-onderwijs.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat wij jou bieden
Bij Isential kom je terecht in een kennisorganisatie. We bestaan ruim 25 jaar en staan geen moment stil. We zijn huisleverancier van de grootste IT-dienstverleners in Nederland en hebben dus genoeg leuke en interessante projecten voor je in de aanbieding. Omdat wij kennis als een van de belangrijkste factoren zien om voorop te blijven lopen in de markt hechten wij veel waarde aan het ontwikkelen van onze medewerkers. We stellen daarom met jou een kennis- en ontwikkelingsplan op waarbij jouw verdere opleiding, training en begeleiding centraal staan. Aangezien wij als organisatie zelf trainingen en opleidingen geven kun je je voorstellen dat je de leukste trajecten kunt volgen samen met én bij je eigen collega’s. Je collega’s zijn allemaal gespecialiseerd in één of meerdere specifieke IT-richtingen en zijn altijd bereid je tips of advies te geven. We komen regelmatig bij elkaar op een van de teamuitjes of kennisdagen waarbij ruimte is om mee te denken over de inrichting van de organisatie of je kennis te delen.

Naast leuke collega’s, opleidings- en doorgroeimogelijkheden bieden we uiteraard een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden waaronder een leaseauto, pensioenregeling, opleidingsbudget, budget om zelf een laptop uit te kiezen, een cadeautje voor je verjaardag en regelmatig leuke teamuitjes.

Meer weten of solliciteren?
Bel dan met Emilie Roke-van Houwelingen op 085-0444320.

lees meer

Contactpersoon Dhr. arendsen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zwolle Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Zwolle