Vacature Servicedesk medewerker - Utrecht

Utrecht

Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De functie
Voor een servicedesk medewerker staat het ondersteunen van stafmedewerkers, docenten en studenten centraal. Je beantwoordt gebruikersvragen en serviceverzoeken en je bent hét aanspreekpunt voor eindgebruikers van de bedrijfssoftware van Tio. Samen met je collega's onderhoud je de configuraties en beheer je de applicaties. Denk aan het documenteren en coördineren van de implementatie van applicaties en updates. Tenslotte voer je ondersteunende werkzaamheden uit met betrekking tot systeem- en werkplekbeheer. Er vinden af en toe ook werkzaamheden buiten kantooruren plaats.

De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 12 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Als servicedesk medewerker heb je daarin een belangrijke rol.
 

lees meer

Functie-eisen De ideale kandidaat
Tio is op zoek naar een proactieve, service- en kwaliteitsgerichte servicedesk medewerker.
Je beschikt in elk geval over:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • werkervaring als servicedesk medewerker of systeembeheerder;
 • zeer goede kennis van Microsoftproducten waaronder Office365;
 • een flexibele instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift;
 • ervaring met TOPdesk en onderwijsspecifieke applicaties een pre.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info Wat biedt Tio?
Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. Hogeschool Tio staat voor persoonlijk, excellent én ondernemend werken. Tio biedt goede (ICT-)faciliteiten, een prima beloning, en een uitdagende leeromgeving met voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Je werkt binnen een enthousiast team van gemotiveerde en betrokken collega's. Daarnaast worden er regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Je komt te werken op het moderne hoofdkantoor op 10 minuten loopafstand van station Utrecht Centraal.

Over Tio
Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste in Nederland en gaan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio.

Interesse?
Dan kom ik graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 30 november 2020 uitsluitend via de knop 'solliciteer' op de Tio-vacaturesite.
Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met: Louis van Dieteren; Manager ICT; uitsluitend bereikbaar per e-mail via [email protected]

Je ontvangt uiterlijk op 15 december 2020 een reactie van Tio betreffende je sollicitatie. Direct na binnenkomst van de eerste reacties beginnen wij met de selectie van kandidaten. Dus snel reageren helpt! Bij eventuele technische problemen rondom de sollicitatie kan je contact opnemen met onze Servicedesk, via [email protected]
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hospitality, toerisme en business. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste in Nederland en gaan aan kop in de verschillende rankings. Jaarlijks studeren zo'n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio in Amsterdam, Eindhoven, Hengelo, Rotterdam en Utrecht.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Louis van Dieteren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Utrecht
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht