user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Systeembeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime)

Systeembeheerder
Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Hogeschool Tio staat voor kwaliteit en als systeembeheerder heb je een belangrijke rol in het bereiken van het gewenste niveau.

Werken als systeembeheerder bij Tio betekent dat geen dag hetzelfde is. Je optimaliseert de ICT voorzieningen op de vestigingen, houdt de ICT-voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de vestiging, de docenten en de Tio studenten. Denk aan het implementeren van nieuwe hard- en software, het inrichten van laptops en het beantwoorden van vragen over digiboards en printers.

Als systeembeheerder werk je zowel op het hoofdkantoor in Utrecht, als op de vestigingen in het land. Voor de vestigingen Hengelo en Eindhoven zoekt Tio een allround, communicatief sterk en servicegerichte ‘alleskunner’. Samen met je collega’s onderhoud je de systemen en voer je wijzigingen door. Je werkt in deze functie samen met collega systeembeheerders. Word je hier enthousiast van? Dan is Tio op zoek naar jou!

lees meer

Functie-eisen Je beschikt in elk geval over:
 • minimaal hbo werk- en denkniveau;
 • werkervaring in de automatisering;
 • zeer goede kennis van Microsoft besturingssystemen, bij voorkeur gecertificeerd (MCP, MCTS);
 • kennis van virtualisatie en storage strekt tot de aanbeveling;
 • gedegen kennis van netwerkinfrastructuur en -apparatuur;
 • ervaring in een coördinerende rol of de ambitie deze rol op te pakken;
 • goede communicatieve vaardigheden;
 • kennis van en ervaring met onderwijs specifieke applicaties is een pre.

Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Utrecht-Hengelo-Eindhoven.

Op de vestigingen zijn regelmatig activiteiten buiten kantooruren. Denk aan open dagen, introductiedagen, overleggen van docenten en studentevents. Essentieel onderdeel van de functie is dat jij hierbij aanwezig bent om de ICT op rolletjes te laten verlopen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Wilt u werken bij één van de beste hogescholen van Nederland? Bij Hogeschool Tio werkt u in een kleinschalige setting met focus op de student en zijn glansrijke toekomst.

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zo’n 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de diverse rankings. Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Systeembeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime)
Score: 9.2
Stemmen: 24

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht