user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Hogeschool Tio https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/8524/f7c5846c5a45821517d2f4bd86731bd3/
St.-Jacobsstraat 400
3511BT Utrecht Utrecht NL

(0)30-7 999 000
Hogeschool Tio
Score: 8.8
Stemmen: 21

Hogeschool Tio

St.-Jacobsstraat 400, Utrecht

Hogeschool Tio
  • Hogeschool Tio
  • Utrecht
  • > 250 medewerkers
  • (0)30-7 999 000
Bekijk ICT vacatures

Wilt u werken bij n van de beste hogescholen van Nederland? Bij Hogeschool Tio werkt u in een kleinschalige setting met focus op de student en zijn glansrijke toekomst.

Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling en verzorgt erkende hbo- en mbo4-opleidingen op het gebied van hotel, event, toerisme, business en e-commerce. Jaarlijks studeren zon 2000 studenten aan de kleinschalige vestigingen van Tio. De opleidingen van Tio behoren al jaren tot de beste van Nederland en staan aan kop in de diverse rankings. Bij Hogeschool Tio werken ongeveer 400 medewerkers, verdeeld over de vijf vestigingen en het hoofdkantoor. Hogeschool Tio heeft vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Eindhoven en Hengelo. Het hoofdkantoor van Tio is gevestigd in Utrecht.

Werken bij Hogeschool Tio? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
Systeembeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime)
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Hogeschool Tio - Utrecht
3 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Applicatiebeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime) (vervuld)
Hogeschool Tio De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en bedrijfsprocessen. Voor..
Systeembeheerder bij Hogeschool Tio (fulltime) (vervuld)
Hogeschool Tio De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. ..
Systeembeheerder, Amsterdam/Rotterdam (vervuld)
Hogeschool Tio De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 13 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Utrecht