Vacature Senior Systeembeheerder - Amersfoort

Amersfoort

Prénatal Moeder & Kind B.V.
  • Prénatal Moeder & Kind B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Intern onderhoud je contact met de gebruikers zowel op ons hoofdkantoor als de winkels, jouw collega’s systeembeheerders, applicatiebeheerders en de IT Projectmanagers. Extern onderhoud je contacten met leveranciers (Prénatal besteedt een groot deel van de activiteiten van infrastructuur, telecommunicatie en applicaties uit) en coördineer je de afgesproken wijzigingen en projecten, die je (deels) zelf hebt geïnitieerd. Je bent in dit team verder verantwoordelijk voor optimaliseren van de IT omgeving, het doorvoeren van wijzigingen én het oplossen van 2e-lijns incidenten. Daarnaast neem je ook initiatieven voor het opstellen en uitwerken van verbetervoorstellen voor het MT. Tevens ben je bereid om bij drukte ondersteuning te bieden aan de 1e-lijns calls vanuit de organisatie.

lees meer

Functie-eisen Wat verwacht Prénatal van jou?
We zoeken een leuke, nieuwe collega die het prettig vindt om in een dynamische omgeving te werken, waar er qua ICT nog voldoende werk aan de winkel is. Je denkt graag met ons mee hoe we in de toekomst ICT zaken nog beter en efficiënter in kunnen richten. Als je van een gespreid bedje houdt waar je aan het begin van de dag precies weet wat je gaat doen, moet je even verder kijken. Bij ons is het een uitzondering als een dag verloopt zoals je verwacht! Als je bij ons komt werken, ga je meewerken aan de ontwikkeling van onze afdeling!

Je past perfect in het plaatje als je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-IT opleiding. Daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. En heb je ruime kennis van en ervaring met Microsoft Server omgevingen, verschillende Netwerktechnologieën, (Cyber) IT Security en Interfacing.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Naar Prénatal ga je voor het liefste kraamcadeautje, advies over het beste matrasje of voor je eerste voedingsbeha. Prénatal is niet zomaar een winkel, maar een begrip in Nederland. Voor aankomende ouders, verse vaders en moeders, opa’s, oma’s en iedereen die nieuw leven mag verwelkomen.

Bij Prénatal vinden we het dan ook een grote eer dat we een onderdeel mogen zijn van opgroeiend leven. Daarom willen we er altijd voor jou zijn. Niet alleen zorgen we dat onze 20 warenhuizen, 32 stadswinkels én de webshop zijn gevuld met de leukste positiemode en kinderkleding, maar vinden we ook de perfecte kinderwagen, maken we je wegwijs in de wereld van draagzakken- en doeken, of helpen we met het uitzoeken van een fijn flesje. Al onze ruim 800 medewerkers willen namelijk dat jouw vragen beantwoord worden.

Een nieuw leven is kwetsbaar en mooi, maar brengt ook onzekerheid met zich mee. We weten als geen ander dat er veel op je afkomt. Dit inspireert Prénatal de nummer één bestemming te zijn voor (toekomstige) ouders en iedereen die daarbij betrokken is. Je vindt bij ons alles wat je nodig hebt voor je kindje, en, ook niet onbelangrijk, tegen de beste prijs.

Meer over onze basisprincipes vind je in Onze waarden. Deze waarden zijn niet zomaar loze woorden: ze vormen het uitgangspunt van ons denken en handelen. Bij Prénatal kun je namelijk altijd rekenen op:

Toewijding: jij als klant staat centraal.
De beste prijs: bij ons blijft het betaalbaar.
Betrouwbaarheid: altijd de beste service, kwaliteit en garantie.
Verrassende producten: de laatste trends en inspiratie.
Bereikbaarheid: wij zijn altijd dichtbij en 24/7 toegankelijk.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat biedt Prénatal jou?
Een leuke en belangrijke baan waarin je bijdrage er echt toe doet! Daarnaast hebben we goede arbeidsvoorwaarden, met veel mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen. Naast een salaris welke past bij je leeftijd en ervaring, hoort bij deze functie een lekker pakket arbeidsvoorwaarden zoals: 25 verlofdagen, opleidingsmogelijkheden, dagelijks een lekkere en gezonde lunch. Ook hebben we voor jou een aantal kortingen geregeld, zoals een collectieve ziektekostenverzekering en korting bij de sportschool. Tenslotte krijg je als werknemer van Prénatal korting op ons eigen assortiment.

Wie zijn wij?
Prénatal is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. We hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Ons Servicekantoor, Prénatal Hearts, is gevestigd in Amersfoort Vathorst.

Interesse?
Ben jij onze nieuwe Senior Systeembeheerder? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Wil je op voorhand wat meer weten over de functie, app dan even met Cor (onze a.i. ICT manager) 06-41262465 en dan belt hij je terug!

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

lees meer

Contactpersoon Mevr. M. Verzuu
0883320144
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amersfoort