user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Teamleider / Lead Developer C#

DeveloperService Delivery Manager
Van Leeuwen Test Systems bv
 • Van Leeuwen Test Systems bv
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Het huidige software-ontwikkelteam heeft behoefte aan een Teamleider / Lead Engineer C#. Het team bestaat uit 2 SW-engineers C++, 2 SW-engineers C#, 1 SW-tester en 2 embedded SW-engineers.

De functie inhoud
Dagelijks werk je samen met een multifunctioneel ontwikkelteam aan onze software. Je overlegt met het managementteam voor het stellen van doelen. Je bewaakt, begeleidt en verbetert de kwaliteit van de software, het ontwikkelproces en de gebruikte architectuur. Samen met de collega's los je technische problemen op en help je de collega's verder door ze op de juiste manier aan te sturen. Met de doelstelling in het achterhoofd probeer je de lat voor functionaliteit, bruikbaarheid, veiligheid en eenvoud steeds verder aan te scherpen. Je bent als developer de spil in het proces, van begin van het ontwerp tot het compleet opleveren van de VLT apparatuur. Je ziet wat je begeleidt, je beleeft het, je maakt deel uit van het geheel waarbij jij samen met de collega's werkelijk iets maakt. Uitdagend, elke dag weer.

lees meer

Functie-eisen De Teamleider / Lead Developer die wij zoeken:
 • Is het aanspreekpunt voor inhoudelijke kennis
 • Is sterk in analyseren en het oplossen van problemen
 • Geeft leiding aan het team
 • Is communicatief vaardig in woord en schrift
 • Is een teamspeler, met natuurlijk leiderschap

Verder heb je goede kennis van C# en het bouwen van webapplicaties op basis van ASP.Net, MVC, HTML, jQuery.
Ben je ook nog in het bezit van kennis op het gebied van Jira, Confluence, Git en SignalR, dan sluit je naadloos aan op het team.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Van Leeuwen Test Systems is producent en leverancier van testapparatuur voor voertuigen (APK) met een wereldwijd netwerk. Wij leveren volledig geautomatiseerde teststraten. Moderne computerbesturingen, die in-house ontwikkeld worden, maken dit mogelijk. De volledige ontwikkelingen vinden plaats in Etten-Leur. Ook de productie is hier ondergebracht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

• Een goede pensioenvoorziening
• Reiskostenvergoeding
• Opleidings- en trainingsmogelijkheden
Aantal uur per week 40 uur p/w
(minimaal 32 uur)
Teamleider / Lead Developer C#
Score: 9.8
Stemmen: 16

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Etten-Leur