Vacature Technisch Applicatie Beheerder - Gouda

Gouda

Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor de afdeling Belastingen en Vastgoed, die zich vanuit de locatie Gouda richt op het maken van hoogwaardige software voor het heffen van lokale belastingen voor gemeenten en waterschappen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Technisch Applicatie Beheerder die het support team komt versterken. Als Technisch Applicatie Beheerder bied je zelfstandig functionele en technische ondersteuning of advisering aan klanten om vraagstukken en problemen op te lossen met betrekking tot onze on-premise en SaaS-oplossingen.

De vragen die je krijgt variëren van snel op te lossen tot zeer complex waar je nog wel even mee bezig bent. Omdat onze applicaties vaak ook geïntegreerd zijn met andere applicaties van Centric zal je die regelmatig samen met collega's van andere units oppakken.

Je komt te werken op een skilled supportdesk die zich de ITIL-methodieken zoals Incident Management eigen heeft gemaakt. Centric werkt met een uitgebreid Servicemanagementsysteem wat je zult gebruiken ter ondersteuning van je werkzaamheden. Als Technisch Applicatie Beheerder ga je aan de slag met technische vraagstukken op het gebied van security, services, mobiele apps, berichtenverkeer, installaties en configuraties.

Daarnaast ben je zeer analytisch aangelegd en ben je in staat om de problemen van klanten stapsgewijs te analyseren en een geschikte oplossing met de klant te vinden. Jij hebt de drive en het vermogen om je onze applicaties op zowel functioneel als technisch gebied snel eigen te maken en bekend met technieken als XML en SQL. Je bent een initiatiefrijke teamspeler met lef. Andere eigenschappen waarin jij jezelf herkent zijn klantvriendelijk, inventief en servicegericht.

De Business Unit Belastingen en Vastgoed, onderdeel van Centric Netherlands B.V. in Gouda, ontwikkelt en implementeert geavanceerde software voor gemeenten en waterschappen op het gebied van heffen, innen, taxeren en waarderen in het kader van de lokale belastingheffing. Wij onderscheiden ons door kennis van lokale belastingen en WOZ en van de recentste innovaties in de IT. Onze totaaloplossingen bestaan uit een combinatie van IT oplossingen, consultancy, IT services, System Integration en training. De Business Unit Belastingen en Vastgoed rekent gemeenten, waterschappen en samenwerkingen van gemeenten en waterschappen tot haar opdrachtgevers.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie als Support Medewerker, Servicedesk Medewerker of Applicatiebeheerder
 • Je hebt affiniteit met en kennis van technieken als XML en SQL
 • Je kunt in teamverband werken (maar ook zelfstandig)
 • Je bent in staat het overzicht te behouden (onze afdeling heeft te maken met meerdere applicaties in een keten)
Aanbod
 • Goede arbeidsvoorwaarden met daarbij een bruto maandsalaris tussen € 2.400,- en € 3.750,- o.b.v. 40 uur, 26 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding (woon/werkverkeer) en voorzieningen zoals laptop
 • Flexibiliteit om je werk(week) in te delen
 • Doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen
 • Kans je te specialiseren door uitgebreide opleidingsmogelijkheden
 • Goede pensioenvoorzieningen
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.400 - € 3.750 p/m
Overige info Waar kan ik je mee helpen ?
Wil je meer weten ? Bijvoorbeeld over arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden ? Neem dan contact op met Teun van Huffel via telefoonnummer 06-55225839
Bedrijfsomschrijving Van een nieuw paspoort tot het geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Applicatiebeheerder in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda