Vacature Consultant Financiën - Gouda

Gouda

Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor onze Business Unit Bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een pragmatische en betrokken Consultant voor onze applicatie Key2Financiën. Key2Financiën is onze standaard oplossing voor de lokale overheid. Met ons financieel systeem bieden we de lokale overheden de mogelijkheid om op een verantwoorde wijze hun financiën op orde te houden. Daarbij komen alle facetten aan bod van begroting via maandrapportage naar jaarrekening. We ondersteunen het allemaal.

Ter versterking van ons team zijn we per direct op zoek naar een Consultant. Als Consultant zorg je voor het implementeren en inrichten van het financieel systeem bij onze klanten. Je brengt de klantvraag in kaart en vertaalt deze naar een passende (technische) oplossing. Je geeft workshops en trainingen en leidt gebruikers op voor het dagelijks gebruik. Zo bouw je een relatie op met klanten en adviseer je hen op verschillende niveaus. Je streeft naar maximale klanttevredenheid.

Samen met jouw andere collega Consultants bedienen jullie deze klanten verspreid over heel het land. We hebben een verdeling gemaakt in een aantal gebieden in Nederland, zodat je flexibel en snel voor een klant beschikbaar kunt zijn en jij ook niet de hele dag onderweg bent. Wij zijn momenteel op zoek naar een consultant voor het gebied Noord-Oost Nederland.

Om jouw kennis aan te vullen, bieden wij je trainingen en opleidingen. Je opleidingsprogramma is toegespitst op jouw kennis en ervaring en een van onze ervaren consultants is je coach.

De Business Unit Bedrijfsvoering, onderdeel van Public Sector Solutions, valt onder Centric Netherlands B.V. Onze afdeling bestaat uit ruim 50 medewerkers, waarvan 46 medewerkers in Nederland werken en 4 medewerkers in Roemenië. Daarnaast hebben we 2 Domein Accountmanagers die landelijk opereren en als centraal aanspreek punt fungeren voor de regio's. Het team van Consultants bestaat momenteel uit 9 personen en wacht op versterking.

lees meer

Functie-eisen
 • Hbo werk- en denkniveau en bereid verder te leren
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie als Consultant, Functioneel Beheerder of Medewerker Bedrijfsvoering bij een gemeente
 • Kennis van financiële systemen en processen zoals Key2Financiën of vergelijkbare systemen
 • Je bent analytisch aangelegd en in teamverband in staat om tot geschikte oplossingen te komen
 • Goede communicatieve vaardigheden en uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
Aanbod
 • Goede arbeidsvoorwaarden met daarbij een bruto maandsalaris tussen € 3.000 en € 4.000, mobiliteitsbudget en voorzieningen zoals laptop en telefoon
 • Flexibiliteit (locatie & werktijden)
 • Zelfstandigheid in jouw functie
 • Ruimte voor jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling
 • 7,5% pensioenbijdrage
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Overige info Waarmee kan ik je helpen ?
Wil je meer weten ? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden ? Neem dan contact op met Teun via 06-55 22 58 39.
Bedrijfsomschrijving Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda