Vacature Software Designer Legal - Gouda

Gouda

Centric
 • Centric Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Software Legal Design
Een goede legal designer combineert kennis van het recht met IT-vaardigheden. Je moet zowel de regelgeving beheersen als in staat zijn die te analyseren en te vertalen naar een beslisstructuur. Vervolgens is het ook jouw taak om daarna onze software aan te passen. Legal Design heeft als missie om de afstand tussen burgers en het recht te verkleinen. Het doel is om wet- en regelgeving toegankelijker te maken.

Legal design bij Centric
Wij bouwen aan juridische kennissystemen/expertsystemen die de controle en zelfredzaamheid van burgers en professionals vergroten. Wij hebben twee teams: e-diensten en backoffice. De e-diensten ondersteunen burgers onder andere bij het aanvragen van een bijstandsuitkering. Team backoffice maakt en onderhoudt software, die gebruikt wordt op gemeentelijke afdelingen sociale zaken. Deze software ondersteunt dus de professionals. In dit team hebben wij op dit moment een vacature.

Onze onderhoud werkzaamheden komen voort uit meldingen van gebruikers, die kunnen gaan over fouten in onze software, maar ook over de toepassing van gemeentelijk beleid. Voor het oplossen van dit soort meldingen zul je regelmatig contact hebben met onze klanten.

Daarnaast leidt nieuwe wet- en regelgeving tot noodzakelijke aanpassingen. Het werk is soms niet eenvoudig en vergt behoorlijk wat juridisch en technisch inzicht. Het helpt zeker als je van puzzelen houdt en goed bent in het herkennen van verschillen.

Naast onderhoud is er voldoende ruimte om te innoveren en te werken aan nieuwe projecten om Legal Design verder uit te rollen. Al met al is het dus een functie die in de kern specialistisch is, maar waar toch een beroep wordt gedaan op veel verschillende vaardigheden.

Ons team
Het team kennissystemen bestaat uit een gemengd gezelschap; jong - ouder, hardcore IT'ers en pietje precies juristen, en alles dat ertussen zit. De werksfeer is gemoedelijk, vrij los en resultaat gericht; de werkdruk is pittig, maar niet overdreven.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent minimaal HBO opgeleid;
 • Je hebt een afgeronde juridische opleiding of je hebt ervaring in het gemeentelijke werkveld op het gebied van de Participatiewet (bijvoorbeeld als consulent of klantmanager)
 • Je hebt ervaring met het ontwikkelen van software of aantoonbare aanleg en drive om deze programmeer-skills te ontwikkelen
 • Mooie eigenschappen voor ons werk: analytisch inzicht; doorzettingsvermogen; precies kunnen formuleren;
 • Leergierig; Centric heeft een uitgebreid programma waarmee je jezelf kunt door te ontwikkelen
Aanbod
 • Goede arbeidsvoorwaarden met daarbij een bruto maandsalaris tussen € 2.500 en € 4.700 o.b.v. een fulltime werkweek, 26 vakantiedagen, reiskostenvergoeding (woon/werkverkeer) en voorzieningen zoals laptop en telefoon
 • Een uitgebreid leer-traject om het vak van Software Design Legal eigen te maken
 • Leren programmeren / modeleren met onze Legal Software
 • Mogelijkheden door te groeien als Software Designer
 • Flexibiliteit om je werk(week) in te delen
 • 7,5% pensioenbijdrage
 • Collectiviteitskorting op diverse zorgverzekeringen

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.700 p/m
Overige info Waarmee kan ik je helpen ?
Wil je meer weten ? Bijvoorbeeld over de arbeidsvoorwaarden, opleidingsmogelijkheden of reistijden ? Neem dan contact op met Teun via 06-55 22 58 39.
Bedrijfsomschrijving Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures in Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
Meer soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda