user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature BI-Engineer (ict support)

Business Analist
PrePain
  • PrePain Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving In deze functie houd je je bezig met het ontwikkelen en supporten van voornamelijk het BI platform. Je hebt overzicht over de keten vanaf de sensoren en systemen van de produktielijnen die het BI systeem van informatie voorzien, de middleware tot de presentatielaag die rapportages en dashboard levert zodat er inzicht ontstaat in de prestaties van onze productiefaciliteit. Ook o.a. de front-end, back-end en database servers horen hierbij.

De primaire focus is gericht op het BI platform, daarnaast zul je betrokken zijn bij het automatiseren van interne bedrijfsprocessen. Onder andere door middel van het doorvoeren van wijzigingen aan eigen beheerde toepassingen of het oplossen van incidenten binnen de algehele ICT omgeving.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over een HBO diploma (richting ICT) aangevuld met 2 tot 5 jaren relevante werkervaring. Je wilt een eerste of tweede stap in je carrière zetten en je hebt kennis van, en ervaring met het bouwen en onderhouden van dashboards en rapportages in een datawarehouse BI-omgeving. Daarnaast heb je kennis van databasesystemen en reportingtools en kun je SQL queries interpreteren en bewerken.

Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must. Je bent een flexibele, pragmatische zelfstarter die een brede ICT functie waardeert. Daarnaast ben je in staat analytisch en doelgericht te werken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Bedrijfsomschrijving Pré Pain is een gerespecteerd marktleider in hoogwaardige verse en krokante bake off-broodproducten voor de (inter)nationale key markten Foodretail en Foodservice. Groei gaat hand in hand met innovatie, gemotiveerd personeel, verantwoord ondernemen en intensieve samenwerking.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Contactpersoon Dhr. Worsseling
0541531030
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Oldenzaal Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Oldenzaal