Vacature Front-end developer, Roermond, salaris tot +/- € 4.000 bruto per maand Front End

Roermond

Appart Media
 • Appart Media
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De front-end van een website is de poort tussen een bedrijf en de klant. Het is precies de plek waar alle elementen samenkomen: een prikkelend design, dynamische elementen en een aantrekkelijk verhaal. Jij biedt de antwoorden die de eindgebruiker zoekt en presenteert ze op een overzichtelijke manier op zijn beeldscherm, in welk formaat dan ook. Zo maak jij het voor onze relaties mogelijk om hun doelgroep te bereiken en hun prospects om te zetten in klanten. De ‘repeat knop’ kent Appart niet, want zij maken constant nieuwe dingen.

Bij Appart Media mag je echt zelf meedenken met de klant! Samen met je Scrum team ben je verantwoordelijk voor het hele traject: van architectuur tot implementatie. Je werkt samen met (interaction) designers, DevOps en natuurlijk je mede-developers om de klanten gelukkig te maken. Door de diversiteit aan maatwerkprojecten blijf je jezelf als front-end developer ontwikkelen.

In jouw dagelijkse werkzaamheden vertaal je in directe samenwerking met de back-end collega’s het visuele design naar een interactieve website. Verder denk je actief mee over optimalisaties en innovaties, waarbij je de focus op zaken als user experience en accessibility hoog in het vaandel hebt staan. Uiteraard zorg jij ervoor dat de website in de meest gangbare apparaten, browsers en besturingssystemen er op zijn mooist uit ziet. Jouw uitdaging is om hierin altijd kwaliteit te leveren!

lees meer

Functie-eisen Wij zijn Appart en wie ben jij?
Een specialist, een doorzetter en een aanpakker. Je hebt een scherp oog voor alles wat in code gedrukt staat, werkt geordend en hebt een passie voor development. Ook weet je functionaliteit te vertalen naar een aantrekkelijk en bruikbaar webdesign. Tot zover de clichés. Wat er écht toe doet is dat je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling, graag overlegt met je naaste collega’s en initiatief neemt bij complexe problemen en projecten. Het liefst met een glimlach.

Om te kunnen bouwen aan de websites van de toekomst, verwachten we dat je de volgende skills bezit:
 • je hebt een uitgebreide kennis van HTML(S), CSS en JavaScript;
 • je weet als geen ander hoe je moet dealen met ReactJS;
 • je maakt kunstwerken in Photoshop, Adobe XD of een andere relevante designtool;
 • je kan samenwerken in Git;
 • je kan omgaan met Bootstrap en responsive design;
 • jouw kennis van Angular, PHP en Laravel is een pré.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Appart Media is een full-service marketingbureau, gevestigd in Roermond en sindskort ook op de High Tech Campus in Eindhoven. In amper 6 jaar is het Superhelden team gegroeid tot een armada van enthousiastelingen en creatieve geesten die dagelijks strijden voor de beste tech-oplossingen voor hun klanten. Appart Media maakt voor zijn opdrachtgevers strategische, creatieve en technologische mogelijkheden om hun doelgroep(en) op een creatieve en verrassende manier te bereiken. De opdrachten en projecten variëren dan ook van het geven van strategische adviezen en het bouwen van websites, tot het organiseren van events als marketingpartner of uitrollen van social media campagnes.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.800 - € 4.000 p/m

Een bruto maandsalaris tussen de € 2.800 en € 4.000 op basis van 40 uur. De hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw kennis, kunde en ervaring.
Aantal uur per week 40 uur p/w
Hoe jij de 40 uur in de week maakt, bepaal je zelf. Als het maar niet midden in de nacht is. Gedeeltelijk thuiswerken is in goed overleg mogelijk.
Overige info Wat biedt Appart Media jou als Superheld in spe?
 • Een dynamische en creatieve werkomgeving met volop mogelijkheden en ruimte voor jouw eigen ideeën.
 • Werken in een jong, enthousiast team van 25 Superhelden.
 • Een superhelden werkplek in Roermond.
 • Tussen Kerst en Oud & Nieuw ben je vrij en daarnaast heb je nog 20 dagen om zelf in te vullen.
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en diverse doorgroeimogelijkheden. Jij bepaalt zelf hoe hard je gaat.
 • Diverse personeelsuitjes en elke vrijdagmiddag staat er een borrel voor je klaar.

Klaar voor je nieuwste uitdaging? Stuur je cv en motivatie en start je avontuur bij Appart Media in Roermond!
Steamz ondersteunt Appart Media bij het werving- & selectietraject. Sollicitaties ontvangen we bij voorkeur via het sollicitatieformulier op deze pagina. Voor meer informatie over de vacature en/of Appart Media kun je contact opnemen met Danny van Asperen via 06 4840 5217.

lees meer

Danny van Asperen Contactpersoon Dhr. Danny van Asperen
0648405217
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Front End Developer in Roermond Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Roermond