Vacature Medior systeembeheerder regio Den Bosch / Eindhoven

Eindhoven

Werving op Maat BV
 • Werving op Maat BV Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 30 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale speler in de Nederlandse markt op het gebied van verantwoord ondernemen en bewust leven. Als handelsorganisatie van levensmiddelen werken zij mee aan een beter milieu. Het bedrijf kent een informele prettige werksfeer met een laag verloop en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met hun hoofdkantoor in Brabant hebben ze een goed bereikbare locatie.

Ter uitbreiding van het team zoekt men een collega op de IT afdeling op het hoofdkantoor.

De functie
Als systeembeheerder kom je te werken in een relatief klein en hecht team dat dagelijks zorgdraagt voor het beheer van alle systemen van deze organisatie. Het bedrijf kent een complex applicatielandschap met een grote diversiteit aan gebruikers en er draaien in totaal 60 servers die beheerd moeten worden. De organisatie zit momenteel in een transitie van veel (non-Cloud) legacy systemen naar een omgeving waar zoveel mogelijk in de Cloud komt te draaien. Denk hierbij aan een omgeving waarbij veel applicaties gebruik maken van Azure als applicatieserver, veel legacy systemen worden ook projectmatig momenteel vervangen door Microsoft oplossingen zoals O365, MS Dynamics, Power BI etc.

Naast het dagelijkse systeembeheer lever je aan gebruikers support waarbij je zoveel mogelijk tickets zelf oplost. Dit kan een applicatie gerelateerd probleem zijn of is een systeem- of netwerk gerelateerde issue. Je werkt op ITIL basis waarbij je alle vragen, incidenten en verzoeken zo snel en efficiënt mogelijk verwerkt. De functie heeft een technische focus dus je werk is enorm afwisselend, geen dag is hetzelfde. Je stelt kritische vragen, hebt analytisch inzicht, je vindt het leuk om tot de kern te komen en geeft niet snel op. Naast het verwerken van binnenkomende verzoeken en incidenten werk je ook mee aan het opstellen van technische beschrijvingen voor intern gebruik.

Aangezien je in een bedrijfskritisch team komt te werken wordt het soms van je gevraagd een storingsdienst te draaien, waarvoor je natuurlijk netjes gecompenseerd en gefaciliteerd wordt.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal MBO4 opleiding, bij voorkeur MBO+ of HBO
 • Achtergrond in systeembeheer
 • In staat om zelfstandig te werken in complexe omgevingen
 • Ervaring met het volledige Windows domein (AD, DNS, DHCP, etc.) en Powershell
 • Ervaring op servicedesk is een pre
 • Ervaring met Azure is een grote pre
 • Geen 9-5 mentaliteit, analytisch en onderzoekend karakter, doorzetter

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Uitstekende voorwaarden zoals een goed pensioen, 25 vakantiedagen, flexibele werktijden (7:00 – 21:00 uur), deeltijdwerken, thuiswerken, en een uitdagend maandsalaris. Daarbij krijg je korting op alle producten die deze organisatie verkoopt.

Dienstverband
Het betreft een vaste functie met een vaste werklocatie, jaarcontract bij aanstelling opgevolgd door een vast dienstverband.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Werving op Maat voorziet in werving & selectie, interim en detachering.

Bij Werving op Maat staan kandidaat en klant centraal. Werving op Maat is opgezet door consultants met ruime ervaring binnen de arbeidsmarkt. Door deze ervaring weten wij hoe inspirerend het is om met mensen te werken.

Werving op Maat beschikt over een groot netwerk van kandidaten en opdrachtgevers die wij op een maatgerichte manier met elkaar verbinden. Ieder mens heeft zijn eigen specifieke behoeften, ambities en doelstellingen. Net zoals iedere organisatie een specifieke cultuur en verwachting van zijn medewerkers heeft.

Door deze zaken helder en transparant in kaart te brengen ontstaat Werving op Maat!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Eindhoven