Vacature Software integratiespecialist met development werkzaamheden, interne functie + leaseauto - Eindhoven

Eindhoven

Werving op Maat BV
  • Werving op Maat BV Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De organisatie
Onze opdrachtgever is een internationale speler in de Nederlandse markt op het gebied van verantwoord ondernemen en bewust leven. Als handelsorganisatie van levensmiddelen werken zij mee aan een beter milieu. Het bedrijf kent een informele prettige werksfeer met een laag verloop en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met hun hoofdkantoor in Brabant hebben ze een goed bereikbare locatie.

Ter uitbreiding van het IT team zoekt met nu ervaren integratiespecialist, bij voorkeur iemand met enkele jaren (development) ervaring binnen in een .NET omgeving. Kandidaten met een andere backend achtergrond zijn ook zeker welkom te solliciteren bij interesse.

De functie
Ter uitbreiding van het team is men op zoek naar een ervaren integratiespecialist die het nog steeds leuk vindt mee te werken in de operatie. Het bedrijf kent een enorm groot applicatielandschap waarvan een groot deel bestaan uit maatwerkapplicaties. De organisatie zit nu in een transitie / migratie naar een volledige Microsoft omgeving waarbij BizTalk gebruikt wordt als middleware / intergratie tooling wat een belangrijke component is in de vacature. In deze functie kom je te werken aan projecten zoals de integratie van een nieuw WMS, de migratie vanuit fileservers naar SharePoint (O365) en andere diverse maatwerk applicaties die uiteindelijk vervangen moeten worden door Microsoft oplossingen zoals D365 en Power BI.

De functie kent een afwisselend karakter waarbij je ca. 30% van je tijd bezig bent met ontwerp en 70% van je tijd met implementaties en integraties. Het is voor deze functie wenselijk dat je nog steeds graag technisch actief bezig bent, het nog leuk vindt om koppelingen te bouwen en nieuwe technieken aan te leren. Zo wordt er als datavisualisatie gewerkt met Qlikview waar je ook actief mee in aanraking komt. Hiernaast wordt Cloud computing ook steeds belangrijker bij het bedrijf en wordt steeds meer overgeheveld naar een Azure omgeving. Al met al een erg afwisselende functie waar je mogelijk nog veel kunt leren en kunt helpen bouwen aan een stevig gefundeerde IT omgeving voor alle gebruikers van je nieuwe werkgever.

Gezien je in deze functie regelmatig contact hebt met interne en externe klanten is het van belang dat je communicatief vaardig bent. Ondanks dat het een hands-on functie is, is een goed analytische denkvermogen en het hebben van een helicopterview minstens zo belangrijk als je technische skill set in een constant bewegende projectenomgeving.

lees meer

Functie-eisen - Een relevante HBO opleiding, bijvoorbeeld informatica
- Meerdere jaren ervaring met applicatie integraties / software development
- Ervaring met het ontwerpen van nieuwe interfaces
- Bij voorkeur een achtergrond in (.NET) development
- Ervaring met opzetten BizTalk OTAP omgeving is zeer wenselijk
- Ervaring met Qlikview en Azure is wenselijk
- Als persoon ben je scherp en analytisch met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden
- Ervaring in een handelsorganisatie is een pré

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels, Duits
Bedrijfsomschrijving Onze opdrachtgever is een internationale speler in de Nederlandse markt op het gebied van verantwoord ondernemen en bewust leven. Als handelsorganisatie van levensmiddelen werken zij mee aan een beter milieu. Het bedrijf kent een informele prettige werksfeer met een laag verloop en is in de afgelopen jaren sterk gegroeid. Met hun hoofdkantoor in Brabant hebben ze een goed bereikbare locatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.500 p/m

Een uitdagend maandsalaris.
Aantal uur per week 36 - 40 uur p/w
36 uur is bespreekbaar
Overige info Arbeidsvoorwaarden
Uitstekende voorwaarden zoals een auto van de zaak, pensioen, 25 vakantiedagen, flexibele werktijden (7:00 – 21:00 uur), deeltijdwerken, thuiswerken.

Dienstverband
Het betreft een vaste functie met een vaste werklocatie, jaarcontract bij aanstelling opgevolgd door een vast dienstverband.

Reageren?
Indien je wilt solliciteren kan dit via het sollicitatieformulier. Voor meer informatie kun je mij bellen op 06-28 34 66 66 of een mail sturen.

lees meer

Youssef el Berrah Contactpersoon Dhr. Youssef el Berrah
+31628346666
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Eindhoven Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Eindhoven