Vacature Ervaren werkplekbeheerder - Rotterdam

Rotterdam

Shared Service Organisatie CVO
 • Shared Service Organisatie CVO Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat is jouw plek?
Je maakt als servicedeskmedewerker of werkplekondersteuner deel uit van het ICT-team dat wordt aangestuurd door de Manager ICT Strategie & Relatiemanagement en de Manager ICT Techniek & Dienstverlening. Het ICT-team bestaat uit circa 40 medewerkers waaronder servicedeskmedewerkers, werkplekondersteuners, netwerk-, infrastructuur-, server-, en Office365 beheerders, projectleiders/coördinatoren, communicatiemedewerkers en applicatiespecialisten. Het team zal zich de komende periode verder positioneren. Er wordt intensief doorgebouwd aan de verdere professionalisering, ontwikkeling en optimalisering van zowel medewerkers, organisatie als processen.

Het team ICT levert een belangrijke bijdrage aan de begeleiding van veranderingen. Als servicedeskmedewerker of werkplekondersteuner binnen dit team ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van de software en randapparatuur. Je werkt nauw samen met de technisch beheerder van de organisatie. De voornaamste werkzaamheden zijn het patchen van werkplekken en het installeren en configureren van hard- en software. Daarnaast is het ook belangrijk om ondersteuning te bieden aan de medewerkers binnen de organisatie. Denk hierbij aan ondersteuning op de werkplek, desktop, laptop en op mobile devices. Je verricht je werkzaamheden voor één of meerdere scholen, danwel (één van de) onderdelen van de centrale CVO organisatie.

Kennis delen, samenwerken en dat steeds meer vanuit een planmatige en gestructureerde aanpak, daar staat de SSO voor. Behalve dat je affiniteit hebt met het type organisatie en haar maatschappelijke karakter, ben je voor het team een inspirerende persoon die mensen in beweging krijgt.

lees meer

Functie-eisen Wie ben je?
 • Je beschikt over een klantgerichte en resultaatgerichte mentaliteit.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je bent toegankelijk, flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en accuraat.
 • Je hebt een goed ontwikkeld probleemoplossend vermogen.
 • Je hebt een proactieve houding.
 • Je hanteert hoge kwaliteitsnormen.
 • Je bent een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken.

Wat ga je doen?
 • Je draagt zorgt voor een correcte, tijdige en klantvriendelijke registratie en afhandeling van incidenten, storingen, vragen en verzoeken en maakt daarbij gebruik van een geautomatiseerd systeem.
 • Je bent verantwoordelijk voor de installatie en het beheer van werkstations, de software en de randapparatuur.
 • Door goede vragen te stellen en je technisch inzicht, weet je tot de juiste oplossingen te komen. Je lost de melding zelf op of zet je deze door naar de juiste oplosgroep.
 • Je controleert of de afhandeling van het proces naar tevredenheid is verlopen.
 • Je werkt mee in projecten.

Wat vragen wij?
 • Een afgeronde ICT-opleiding (minimaal MBO ICT niveau 4).
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk) in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
 • Ervaring met melding-registratiesystemen.
 • Brede kennis van hardware, software en mobiele devices.
 • Ervaring met en kennis van Microsoft Office 2016, Office 365, Windows 10, Active Directory en ITIL (aantoonbaar met certificeringen of bereid deze te behalen).
 • Je hebt je rijbewijs B en bent in het bezit van een auto.
 • Een beschikbaarheid van 0,8 - 1,0 fte.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving De Vereniging voor Christelijk Voortgezet Onderwijs te Rotterdam en omstreken (CVO) verzorgt voortgezet onderwijs in de Rotterdamse regio. Er werken in totaal ongeveer 2350 medewerkers voor 40 scholen met in totaal ongeveer 21.000 leerlingen.Op het Henegouwerplein in Rotterdam is de centrale organisatie van CVO gevestigd. Deze bestaat uit een tweehoofdige Raad van Bestuur en een kleine Concernstaf. Ook de recent gevormde Shared Service Organisatie (HR, ICT, Financiën, Huisvesting en Facilitair, Juridische Zaken en Inkoop) huist op het Henegouwerplein.De Shared Service Organisatie (SSO) is een no-nonsense organisatie met een informele en professionele cultuur, die het woord ‘dienstverlening’ heel letterlijk neemt en altijd zoekt naar de beste oplossing. De SSO is in opbouw en draagt zorg voor de continuïteit en efficiëntie van de dienstverlening, is met kennis en kunde altijd actueel en ontzorgt de scholen. We werken samen, zijn aanspreekbaar op ons handelen, delen kennis en leren van elkaar en zijn transparant en integer. De mens staat bij de SSO centraal, dat geldt zowel voor haar klanten als voor haar medewerkers.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 1.874 - € 2.710 p/m

Eindejaarsuitkering van 7,4%, extra eindejaarsuitkering van € 1200 bruto, vakantie-uitkering van 8%, persoonlijk opleidingsbudget
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Een beschikbaarheid van 0,8 - 1,0 fte.
Overige info Wat bieden wij?
Een nieuwe werkplek waarin veel moet worden opgezet en gepionierd mag worden. Je krijgt veel ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid mee te bouwen aan een nieuw organisatieonderdeel. Een plek waar je veel ervaring en kennis over je vak en het onderwijs kunt opdoen en verbreden. Je komt te werken in een pittige, maar collegiaal respectvolle omgeving die zich kenmerkt door een informele en prettig gedreven werksfeer waar je nieuwe ideeën kunt inbrengen.

Deze functie wordt beloond volgens schaal 6 (afhankelijk van kennis en ervaring € 1.874 - € 2.710 bruto per maand) van de CAO VO. De CAO VO kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een eindejaarsuitkering van 7,4%, een opleidingsbudget en een budget voor levensfasebewust personeelsbeleid. Je werkt 1659 uren per jaar bij een fulltime dienstverband. De aanstelling is voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Wij vragen bij aanstelling een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

lees meer

Contactpersoon Mevr. E.M.M. Valentijn
0102171354
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Werkplekbeheerder in Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam