Vacature Senior Applicatiebeheer, Rotterdam Noord

Applicatiebeheerder
Aafje
  • Aafje
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving ​Senior Applicatiebeheerder
Voor 36 uur per week (verdeeld over 5 dagen per week) 
De afdeling ICT van Aafje beheert diverse applicaties die door de hele organisatie worden gebruikt. Voor het hoofdkantoor Hesseplaats in Rotterdam Noord zijn wij op zoek naar een Senior Applicatiebeheerder.

Jouw functie
De afdeling ICT van Aafje beheert diverse applicaties die door de hele organisatie worden gebruikt. Voor onze afdeling zijn wij op zoek naar een beheerder voor onze kernapplicaties. Deze kernapplicaties zijn o.a. ONS, Ysis, Medimo, T&S, Visma.NET, TOPdesk en Intranet.
Als senior applicatiebeheerder plan je zelfstandig  je werkzaamheden, ben je proactief en help je andere collega's en afdelingen.
Je komt in een team met 5 directe collega's, waarbij de focus ligt op je eigen applicaties. Echter denk je ook mee met de andere applicatiebeheerders bij hun werkzaamheden.
Bij het implementeren van updates maakt je het plan van aanpak, voer je testen uit en stem je af met andere disciplines.
Daarnaast heb je geregeld contact met andere teams  (o.a. systeembeheer) van de afdeling ICT over de applicatie-eisen voor het netwerk, zorg je voor het beheer van documentatie (o.a. procedures en handleidingen) en draai je mee in projecten. Binnen de afdeling ben je samen met de andere applicatiebeheerders verantwoordelijk voor het goed functioneren van het totale applicatielandschap.

lees meer

Functie-eisen Over jou
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Een opleiding bedrijfskundige informatica of vergelijkbaar is een pre.
Verder heb je minimaal 3 jaar relevante werkervaring als applicatiebeheerder.
Daarnaast ben je communicatief vaardig, initiatiefrijk, sta je sterk in je schoenen en kun je structuur aanbrengen. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kunt je goed inleven in de situatie van je interne zorgklanten. Op het gebied van de applicaties handel je proactief naar te organisatie toe.
Als je niet voldoet aan de gestelde functie-eisen of niet de gewenste diploma's hebt behaald, kom je niet in aanmerking voor deze functie.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Aafje biedt zorg in Rotterdam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht en Dordrecht. Onze ruim 3.000 medewerkers en 1.500 vrijwilligers staan dag en nacht klaar voor onze thuiszorgklanten, bewoners van onze huizen en gasten in onze zorghotels.

Werken in de ouderenzorg heeft niet het imago spannend en uitdagend te zijn. Ten onrechte leeft het idee dat ouderen alleen maar basiszorg krijgen. Maar ouderen vragen juist wél interessante en complexe zorg. Je moet risico’s inschatten, verbanden leggen tussen aandoeningen en indien nodig tijdig ingrijpen. De zorg die ouderen nodig hebben, is zelden te voorspellen en dat maakt werken bij Aafje juist uitdagend. Ook het feit dat ouderen nog veel zelf kunnen en je dus mét hen nadenkt over de zorg in plaats van voor hen, geeft een extra dimensie aan werken bij Aafje.

Kijk voor meer informatie www.aafje.nl.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

CAO VVT, FWG 50
Aantal uur per week 36 uur p/w
Verdeeld over 5 dagen per week
Senior Applicatiebeheer, Rotterdam Noord
Score: 7.1
Stemmen: 36

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam