Vacature Junior / Medior / Senior Systeembeheerders | Regio Noord-Brabant - Zuid-Holland - Oosterhout (NB)

Oosterhout (NB)

IeTee Solutions
 • IeTee Solutions Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wegens uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.
 • Heb jij een afgeronde ICT-opleiding of wellicht al jaren ervaring als ICT'er?
 • Ben je op zoek naar een werkgever, die je de mogelijkheid geeft om je verder te certificeren en je de ruimte biedt om te groeien in een functie als systeembeheerder en/of ICT-consultant?
 • En wil je dat ook nog doen bij een bedrijf waar samenwerking, waardering en persoonlijke aandacht zijn ingebakken in de bedrijfscultuur?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bedienen onze klanten op het gebied van systeembeheer, werkplekbeheer, onsite en remote support, advisering, het uitvoeren en begeleiden van projecten etc.

Op alle niveaus, dus zowel voor junior, medior als senior medewerkers, hebben wij behoefte aan uitbreiding van ons team.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
 • Een afgeronde MBO-4 of HBO ICT gerelateerde opleiding;
 • Minimale MCSA-certificering voor senior en senior systeembeheerder of de bereidheid om deze certificering te behalen, wanneer je junior of medior systeembeheerder bent;
 • Relevante en recente werkervaring als systeembeheerder, of junior beheerders met relevante stage-ervaring en werkervaring als werkplek- en of supportmedewerker;
 • Bezit van een rijbewijs en je vindt het niet erg om te reizen naar klanten in je eigen lease-auto?
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, een professionele uitstraling en een passie voor ICT.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving IeTee Solutions is een onafhankelijke ICT-dienstverlener. Onafhankelijk omdat wij bewust geen hard- en softwareproducten verkopen, zodat wij onze klanten altijd een ongekleurd advies kunnen geven. Wij hebben ons sinds de oprichting in 2001 volledig gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige kennis en expertise op ICT-gebied.

Jaja, natuurlijk… dat zegt iedereen!

Wij zijn flexibel en hanteren zeer scherpe condities en tarieven. En wij kunnen u op meerdere manieren van dienst zijn, bijvoorbeeld projectmatig, adviserend of op het gebied van beheer en onderhoud. Of het nu gaat om beheer op afstand en het bewaken van uw kritieke ICT-netwerkcomponenten, het uitvoeren van onderhoud aan uw ICT-omgeving, of het totaal ontzorgen van uw organisatie, wij kunnen u op elk gebied van dienst zijn. Onze medewerkers zijn allen gecertificeerd en beschikken over ruime kennis en expertise.

Allemaal waar, maar wat maakt ons nou echt anders dan al die andere partijen?

Allereerst bestaan we al sinds 2001, zodat het woord ervaring ook echt waar is. Bob Ouwejan, onze directeur, begon dit bedrijf in zijn eentje op zijn zolderkamer. Al binnen een jaar bleek het zo druk te zijn dat hij mensen naast zich nodig had. Zo komt het dat onze Arjan, Etienne, Franco, Patrick en Peter al meer dan twaalf jaar bij ons werken, met net zo veel plezier en passie als toen ze begonnen. En daar staan zij niet alleen in.

Wij houden van ons werk!

Eén van onze grootste krachten is het feit dat wij ons werk met plezier en passie uitvoeren. Wij houden van eerlijkheid, de menselijke aanpak en maken het graag persoonlijk. We zijn een hecht team en staan altijd klaar voor elkaar. Onze klanten merken dat dagelijks en complimenteren ons regelmatig over de positieve uitstraling die onze collega’s hebben. Dit maakt ons een zeer stabiele partij, met mensen met een lange staat van dienst, niet alleen op kantoor, maar ook bij onze specialisten. En dat werpt zijn vruchten af ook voor onze klanten.

Door onze manier van aanpak krijgt u gedreven mensen, die voor uw bedrijf door het vuur willen gaan. En minstens zo belangrijk, omdat het bij ons geen “komen en gaan” van medewerkers is, heeft u ook altijd met dezelfde persoon te maken. Dit scheelt niet alleen veel tijd en uitleg, het maakt het contact ook een stuk stabieler, persoonlijker en daarmee prettiger.

Dat, in combinatie met onze enorme kennis en ervaring in de snelle wereld van IT, maakt ons anders dan al die anderen en daarom noemen we onszelf ook vol trots:

De stabiele factor in een snelle wereld!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een goed salaris.
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
Naast een fulltime dienstverband, bieden wij onze collega's ook de mogelijkheid aan om op basis van 32 of 36 uur per week bij ons in dienst te treden
Overige info Wat hebben wij jou te bieden?
 • Een fijn team, met prettige collega’s op wie je altijd terug kunt vallen;
 • De mogelijkheid om je (verder) te certificeren en te werken aan je persoonlijke ontwikkeling;
 • Persoonlijke aandacht ..... je bent bij ons geen "nummer";
 • En natuurlijk uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt dit je allemaal aan?

Stuur ons dan je CV en motivatie. We nodigen je graag uit, om een keer kennis te komen maken!

lees meer

Contactpersoon Mevr. M. Braal
+31162484940
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Oosterhout (NB) Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Oosterhout (NB)