Vacature Fulltime systeem-/ netwerkbeheerder omgeving Nijmegen - Beuningen (GE)

Beuningen (GE)

iT-novative
  • iT-novative Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Voor ons IT-bedrijf zijn wij op zoek naar een gedreven duizendpoot op ICT gebied!
 
Wij houden niet van hokjes. Systeembeheerder, consultant, supportmedewerker, accountmanager, engineer? Bij ons komen deze functies allemaal samen. De medewerker die wij zoeken vindt het heerlijk om in al deze disciplines uit te blinken.
 
Het adviseren en vervolgens operationeel opleveren van een compleet netwerk met server, back-up & firewall gaat je net zo makkelijk af als het inrichten van 1 werkplek. Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en bent leergierig. De negen tot vijf mentaliteit gaat voor jou niet op en je bent op de hoogte van de laatste IT-ontwikkelingen. Je werkt klant- en oplossingsgericht en ziet het als je taak om klanten, leveranciers en collegae op de juiste wijze te informeren. Dit kun je zowel mondeling als schriftelijk in foutloos ABN en Engels. Beheersing van de Duitse taal zien we als een pré.
 
Plezier in je werk is voor jou de grootste drijfveer. Je ziet het als een uitdaging jouw bijdrage te leveren aan een dynamisch, groeiend bedrijf en bent een teamplayer. Omdat we met een klein team werken, maakt jouw inzet direct een verschil. Je bent dus geen nummer maar een belangrijk onderdeel van onze machine.

Dankzij ons breed dienstenpakket is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Daarbij maken we optimaal gebruik van jouw persoonlijke kwaliteiten en interesses.
 

lees meer

Functie-eisen Je hebt minimaal een MBO4 ICT-opleiding succesvol afgerond (of deze ervaring verkregen via ervaring of certificering) en bent in het bezit van een rijbewijs. Als medior vverwachten we minimaal vier jaar relevante werkervaring en als senior 8 jaar.

Je hebt een brede kennis van Microsoft Server (2008 t/m 2019), Microsoft Exchange (2010 t/m 2019) en Windows 10 gebaseerde netwerken en kunt onze klanten ondersteunen bij vraagstukken en probleemoplossing inzake infrastructuur, werkplekken, servers, storage, cloud, VPN, VoIP, virtualisatie. Daarnaast heb je ook een goede technische hardware kennis en zijn begrippen als vlan tagging, gpo, dhcp, 2-factor en ssl jou niet vreemd.

Ervaring met cloud diensten als Microsoft Office365 en Google G-Suite zijn van harte welkom. Ook affiniteit met programmeren en Linux zien we als een pré.

Je werkt gestructureerd en maakt optimaal gebruik van onze supporttools zoals Teamviewer, Solarwinds N-able managed services.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Handig om te kunnen: Duits
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Wij bieden;
- Laptop van de zaak
- Telefoon van de zaak
- Marktconform salaris
- Reiskostenvergoeding
- Een prettige werksfeer waarin je als team op elkaar kunt bouwen, met de nieuwste technologieën kunt werken en nooit uitgeleerd raakt.

lees meer

Bedrijfsomschrijving iT-novative is een jong en dynamisch IT bedrijf. Onze missie is het ontzorgen van het MKB op ICT gebied. In dit digitale tijdperk staan wij voor een persoonlijke en servicegerichte dienstverlening. Dit betekent een veelzijdigheid aan werkzaamheden en grote diversiteit aan klanten. We werken zowel remote als on-site binnen een straal van ongeveer 100km rondom Nijmegen. Tevens werken we voor een aantal opdrachtgevers met vestigingen in het buitenland.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Allround ICT'er in Beuningen (GE) Bekijk alle soortgelijke vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Beuningen (GE)